Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Aslamed Apa De Gura Cu Clorhexidina
Cod produs: 3002

10,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Aslamed Apa De Gura Cu Clorhexidina
opiniile clientilor
Farmec

Producător:


Farmec

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

Aslamed Apa De Gura Cu Clorhexidina

Descriere

Paradontoza este principala cauza a pierderii dintilor la adulti.Desi este o boala intalnita foarte des, ea poate fi preintampinata printr-o igiena orala corespunzatoare. Apa de gura Aslamed previne paradontoza, protejand dintii si gingiile.
Apa de gura Aslamed, cu clorhexidina si argila speciala, actioneaza timp indelungat, inhiba dezvoltarea placii bacteriene si previne paradontoza. Clorhexidina este o substanta cu un puternic efect bactericid si bacteriostatic asupra unui numar larg de bacterii gram pozitive, gram negative si fungi, in timp ce argila prezinta actiune remineralizanta si astringenta.
Umpleti capacul flaconului (aproximativ 10 ml) cu apa de gura si clatiti timp de 1 min.  Nu inghititi.
Utilizata regulat, apa de gura Aslamed asigura o respiratie proaspata, protejeaza dintii si gingiile, inhiba dezvoltarea placii bacteriene si previne paradontoza.
Acest produs a fost  testat în Clinica Odontologie - Parodontologie a Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj- Napoca.
Pentru rezultate optime, utilizati apa de gura impreuna cu pasta de dinti AslaMed.

 

Ambalaj

250ml

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review