Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
BioZheolyth 60 comprimate Dacia Plant
Cod produs: A101479

27,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
BioZheolyth 60 comprimate Dacia Plant
opiniile clientilor
Dacia Plant

Producător:


Dacia Plant

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

BioZheolyth 60 comprimate Dacia Plant

Descriere

Zeolitii sunt aluminosilicati naturali hidratati cu structura cristalina care se gasesc în natura sub forma unor depozite de tuf vulcanic. Acest mineral a fost descris pentru prima data de chimistul Axel Fredrik Cronstedt în 1756. În natura, zeolitii s-au format prin depunerea cenusii vulcanice în lacurile cu apa sarata.
Cercetarile rontgenometrice au aratat ca, structurile cristaline ale zeolitilor sunt formate din retele tridimensionale. Particularitatea acestui mineral consta în proprietatea cristalelor de a fi foarte poroase, fiind traversate de numeroase canale submicroscopice, care formeaza un schelet anionic (cu încarcatura electrica negativa). Datorita structurii microporoase au capacitatea de a absorbi particule cu sarcina electrica pozitiva (cum ar fi metalele grele) dar si molecule de dimensiuni mici, care sunt incorporate în acesti pori, ajutând la eliminarea lor. Astfel se poate explica capacitatea zeolitilor de a elimina toxine, bacterii, gaze intestinale, metale grele sau radicali liberi, datorita includerii lor în aceasta retea de canale submicroscopice din structura cristalului, care o data cu traversarea tubului digestiv, reuseste sa curete peretii intestinali, ajutând la eliminarea lor. Zeolitii au extrem de multe aplicatii practice în: cosmetica, medicina, inginerie nucleara, petrochimie, agricultura, separarea metalelor grele, dedurizarea si purificarea apei.

Compozitie

tuf zeolitic mineralizat- cu 83,3% zeolit (1200mg).

Ingrediente inactive: celuloza microcristalina.

Administrare

Actiuni
adsorbant intestinal, detoxifiant.

Indicatii
se utilizeaza ca adjuvant în: diaree acuta si cronica, colite de fermentatie, colite de putrefactie, meteorism (balonare), gastrite hiperacide, intoxicatii cu metale grele sau cu agenti chimici.

Administrare
Adulti: câte 1 cpr. de 3 ori pe zi, înaintea mesei.
Tineri între 15 si 18 ani: câte 1 cpr. de 2 ori pe zi, înaintea mesei.
Copii între 7 si 14 ani: câte ½ cpr. de 2-3 ori pe zi, înaintea mesei.

Comprimatele se înghit cu apa sau se sfarâma în gura. În dificultati de înghitire, comprimatele se pot rupe în doua.

Contraindicatii
alergie la Biozheolyth.
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review