Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Calmurin Forte 20 capsule

33,90 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Calmurin Forte 20 capsule
opiniile clientilor
Good Days Therapy

Producător:


Good Days Therapy

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Calmurin Forte 20 capsule

Calmurin Forte contine CranRichPAC® 4.5 40:1, un extract de inalta calitate din fructe de Merisor-canadian imbogatit cu vitamina H (biotina).
500 mg de SuperCranberry™ - merisor canadian (echivalentul unei capsule) corespund cu 20 g de fructe proaspete, clasa de calitate A, recoltate in perioada cu cea mai mare concentratie de proantocianidine (PAC), benefice pentru sanatate. O capsula contine minim 125 mg PAC (masurat cu metoda  Eu Pharm.) sau minim 22,5 mg PAC (masurat cu metoda BL-DMAC). Calitatea materiei prime utilizate si implicit continutul inalt de proantocianidine (PAC) este important mai ales pentru reducerea disconfortului la nivel urinar, unde efectul depinde direct de doza administrata.

Studiile clinice de data recenta1,2,3  confirma necesitatea administrarii zilnice a unui  concentrat de Merisor-canadian de calitate inalta si a unei cantitati efective minime de proantocianidine (PAC) de 36 mg (masurat cu metoda BL-DMAC), pentru sustinerea sanatatii si a functionalitatii normale a aparatului urinar. Efectul extractului asupra cailor urinare depinde direct de doza administrata, iar o doza mai mare (minim 72 mg PAC masurat cu metoda BL-DMAC) are un efect prelungit si in timpul somnului. Pentru un efect maxim si consolidarea acestuia s-a tinut seama de aceste studii intr-o schema de administrare de 7 zile a capsulelor

Activitatea maxima a PAC se inregistreaza la sase ore dupa administrarea produsului, de aceea doza zilnica este impartita in doua prize.  Este recomandat sa se bea minim 3 litri de apa pe zi pe perioada administrarii.
Daca in primele doua zile de administrare problemele nu inceteaza, apelati la un medic. Adresati-va unui medic  in cazul in care aveti febra, frisoane, dureri de spate, sange in urina, adica simptome de boala care necesita administrarea de antibiotice. In cazul tratamentului cu antibiotice, este bine ca acesta sa fie completat cu Calmurin Forte.

Actiuni:
Contribuie la:
    •    mentinerea sanatatii aparatului reno-urinar;
    •    functionarea normala a aparatului urinar;
    •    reducerea disconfortului acut si subit de la nivelul aparatului urinar;
    •    mentinerea sanatatii prostatei;
    •    mentinerea sanatatii mucoasei gastrice (stomacale);
    •    neutralizarea radicalilor liberi;
    •    sanatatea cavitatii bucale.

Compozitie:
CranRichPAC® 4.5 (extract de Merisor-canadian/Vaccinium macrocarpon, concentratie 40:1), capsula (hidropropilmetilceluloza), celuloza microcristalina (agent de ingrosare), vitamina H (biotina).

Informatii nutritionale:
Ingredient activ                                                                                                    Cantitate/ 1 capsula         % DZR*
CranRichPAC® 4.5 (extract de Merisor-canadian concentratie 40:1)                500 mg                            **
Vitamina H (biotina                                                                                                      12 mcg                            24

* Doza zilnica recomandata cf. Directivei 2008/100/EC
**Doza zilnica nu a fost stabilita

Mod de prezentare: Cutie cu 1 flacon a cate 20 de capsule vegetale de 625 mg (e 12,5 g).

Mod de utilizare:
    •    Disconfort acut si subit al aparatului urinar -  in primele trei zile cate 2 capsule dimineata si 2 capsule seara, iar in zilele 4 – 7  cate  1 capsula dimineata si 1 capsula seara.
    •    Dificultati moderate – cate 1 capsula dimineata si 1 capsula seara.
    •    Administrare pe termen lung (pentru intretinere) - 1 capsula pe zi.
    •    Copiii cu varste de peste 3 ani – 1 capsula zilnic.
Indiferent de situatie, administrarea se face cu ½ h inainte de masa.

Conditii de pastrare:  
A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat.

Producator:
Good Days Therapy

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review