Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Cebrium 30 capsule
Cod produs: X06962

136,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Cebrium 30 capsule
opiniile clientilor
Ever Neuro Pharma

Producător:


Ever Neuro Pharma

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Cebrium 30 capsule
Cebrium este un supliment alimentar ce contine o combinatie unica de aminoacizi specifici creierului,optim dozati,care sa-l sprijine cat mai eficient in rolul sau.
Aminoacizii sunt fragmente de proteine care asigura o varietate de functii metabolice,inclusiv ale sistemului nervos.Aminoacizii sunt materiale de constructie importante,ei intrand in compozitia neurotransmitatorilor,care asigura performantele organismului nostru,fiind esentiali pentru atentie si memorie.
 
Compozitie:
68 mg de aminoacizi sub forma de peptone.
Acest amestec unic de aminoacizi contine:acid glutamic 14,7%,lizina 10,3%,leucina 10,3%,arginina 10,3%,acid aspartic 10,3%,serina 7,3%,fenilalanina 5,9%,treonina 5,9%,tirozina 5,9%,izoleucina 4,4%,histidina 4,4%,metionina 2,9%,triptofan 1,5%.
 
Indicatii:
- este un supliment alimentar ce contine o combinatie unica, pantetata, de aminoacizi specifici creierului, optim dozati, care sa-l sprijine cât mai eficient in rolul sau.
- sprijina eficient abilitatile mentale, fiind recomandat in scaderea capacitatii de concentrare, deficit de atentie, afectarea ușoara a memoriei.
- este indicat adultilor in perioadele de efort intelectual sustinut, in conditii de stres, surmenaj, forme ușoare de anxietate și depresie.
- nu este un stimulent, nu contine stimulente, nu are adaos de zahar, putând fi administrat in deplina siguranta diabeticilor.
- este contraindicat persoanelor cu intoleranta la lactoza şi fenilcetonurie (contine fenilalanina).
 
Mod de administrare:
1 capsula pe zi.
 
Mod de prezentare: Cutie cu 30 capsule.
Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review