Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Ciocolax 20 comprimate
Cod produs: A107571

11,50 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Ciocolax 20 comprimate
opiniile clientilor
Adya Green Pharma

Producător:


Adya Green Pharma

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

Ciocolax 20 comprimate

Indicatii:
Acest produs este util in caz de constipatie acuta si cronica, pentru stimularea tranzitului intestinal si mentinerea tonicitatii fiziologice a tractului digestiv, inclusiv la pacientii diabetici (nu contine zahar sau polioli).
Este benefic ca adjuvant in tratamentul insuficientei biliare, diskineziei biliare si, in asociere cu vermifuge, pentru eliminarea parazitilor intestinali.

Contraindicatii:
Contraindicat persoanelor ce prezinta obstructie intestinala si stenoza, atonie, apendicita, afectiuni inflamatorii la nivel intestinal si colonic (boala Crohn, colita ulcerativa), dureri abdominale cu etiologie necunoscuta, deshidratare severa, cu pierderi masive de electroliti. Pe perioada sarcinii si alaptarii acest produs nu se recomanda a fi administrat.

Compozitie:
Este un supliment alimentar pe baza de extract 20% din fructe de Senna (Cassia Acutifolia 230 mg echivalent in sennozide B-4,6mg), extract 4/1 scoarta de cCrusin (rhamnus frangula), echivalent cu 28mg scoarta uscata si excipienti: tabletoza, polivinilpirolidona, celuloza microcristalina, amidon din porumb, talc, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, aqua polish F brown MR 9491, aroma de ciocolata.

Mod de administrare:
In caz de constipatie acuta/ocazionala se administreaza 1 comprimat filmat seara inainte de culcare, cu o cantitate suficienta de lichid; se recomanda ingestia dozei minime si, in mod exceptional, doar in cazul constipatiei refractare, sau la sfatul medicului, cresterea dozei la 2 comprimate filmate, luate intr-o singura priza. Prelungirea curei pe o durata mai mare de 7 zile consecutiv se poate face doar cu avizul medicului. Pentru alte afectiuni decat constipatie (criza biliara sau ca antiparazitar) se recomanda administrarea ocazioanl, a unui singur comprimat filmat, la nevoie.

Efecte secundare:
Depasirea dozelor recomandate poate provoca diaree apoasa, cu dureri colicative, insotita uneori de greata si varsaturi.
Consumul cronic de laxative sennozidice poate provoca tulburari intestinale severe.

Mod de ambalare: 20 comprimate filmate cu aspect, gust si aroma de ciocolata

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review