Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Detoxifiant 60 comprimate Dacia Plant
Cod produs: A103830

14,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Detoxifiant 60 comprimate Dacia Plant
opiniile clientilor
Dacia Plant

Producător:


Dacia Plant

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Detoxifiant 60 comprimate Dacia Plant

Descriere

Detoxifierea reprezinta procesul de eliminare a toxinelor din organism. Procesul de acumulare a acestora are loc în timp, ca urmare a consumului de alimente (tratate cu aditivi), medicamente, a viciilor legate de fumat si exces de alcool, poluarii atmosferice, problemelor de sanatate (datorate constipatiei si edemelor), sedentarismului, obezitatii, etc. Detoxifierea reduce incidenta de aparitie a starilor de oboseala cronica, constipatie, balonare, indigestie, dureri de cap, bolilor de piele, senzatiei de greutate a membrelor si consta în reducerea retentiei hidrice, a eliminarii toxinelor si produsilor reziduali din organism.
Produsul DETOXIFIANT este un amestec din plante, conceput cu scopul de a realiza procese de detoxifiere renala, hepatica, intestinala si cutanata prin efectele de drenaj, care permit obtinerea unei maxime eficiente în procesul de epurare realizat la nivelul întregului organism.

Compozitie

Plante: brusture (140mg), trei frati patati (140mg), senna (80mg), soc (80mg), angelica (20mg), cardamom (20mg), ulei esential de ienupar (5mg), ulei esential de salvie (5mg).

Ingrediente inactive: lactoza, celuloza microcristalina, aerosil.

SENNA (Cassia angustifolia) Originar din zona tropicala, Cassia angustifolia este un subarbust exotic, cu înaltimea de cca. 1m, a carui frunze sunt utilizate în tratamentul constipatiei. Ca laxativ de contact, senna este o planta care mareste peristaltismul prin iritarea mucosei intestinale, efectul laxativ fiind datorat compusilor antrachinonici (senozidele A, B, C si D).

ANGELICĂ (Angelica archangelica) Originara din Siria, angelica mai este denumita si planta celor 7 arhangheli, în medicina populara fiind utilizata pentru tratarea ciumei, purificarea sângelui, precum si în cazul otravirilor sau a muscaturilor de sarpe. Planta contine: flavonoide, ulei esential (alcatuit din α si β-pinen, limonen, terpinolen, sabinen si felandren) si lactone macrociclice (fridelanolida, angelicalactona), substante bioactive cu actiune diuretica, depurativa, expectoranta si bactericida. Alte proprietati: tonic digestiv, stomahic, carminativ, antispastic, antiinflamator, anticoagulant, emenagog, febrifug, stimulent cerebral si calmant al sistemului nervos.

TREI FRAŢI PĂTAŢI (Viola tricolor) Delicata si des întâlnita în flora spontana, trei frati patati este cea mai eficienta planta cu actiune antialergica si depurativa din tara noastra. Trei frati patati contine: flavonozide (violantina, orientina, vitexina, izovitexina, vincenina), antocianozide (violanina), alcaloizi (violina) si saponozide triterpenice, substante bioactive cu actiune diuretica, depurativa si usor laxativa, care activeaza procesele de eliminare a toxinelor din sânge pe cale renala, sudoripara si intestinala.

BRUSTURE (Arctium lapa) Brusturele este o planta utilizata în Evul Mediu pentru tratarea leprei si a cancerului, în zilele noastre ea fiind întrebuintata în medicina traditionala ca purificator al sângelui. Planta contine: compusi polienici si poliinici lineari (arctiina, arctiol, arctinal, acid arctic) sau ciclici (lapafeni), daucosterol, mataresinol, lappaol si principii amare sesquiterpenice (arctiopicrina), substante bioactive cu actiune laxativa, diuretica si diaforetica, ce realizeaza detoxifierea intestinala, renala si cutanata.

SOC (Sambucus nigra) Socul reprezinta una din cele mai cunoscute plante depurative utilizate în medicina traditionala. Florile de soc au în compozitie flavone, saponozide si uleiuri esentiale, substante bioactive cu actiune diuretica, diaforetica si usor laxativa.

CARDAMOM (Eletaria cardamomum) Condiment aromatic extrem de placut, cardamomul este utilizat de sute de ani în lumea araba, cafeaua cu cardamom fiind un simbol al ospitalitatii si prestigiului. În medicina traditionala se întrebuinteaza ca: tonic digestiv, detoxifiant si depurativ.

ULEI ESENŢIAL DE SALVIE (Salviae aetheroleum) Uleiul esential de salvie contine: α si β-pinen, camfen, limonen, β-cariofilen si terpinolen. Introducerea uleiului de salvie în aceasta compozitie are rolul de potentare a efectului depurativ si detoxifiant.

ULEI ESENŢIAL DE IENUPĂR (Juniperi aetheroleum) Ienuparul este una din cele mai puternice plante detoxifiante autohtone. Uleiul esential de ienupar (alcatuit din limonen, γ-terpinen, α si β-pinen si sabinen) actioneaza predominant la nivelul rinichilor prin amplificarea diurezei, realizând astfel eliminarea toxinelor pe cale urinara.

Administrare

Actiuni
depurativ (stimuleaza functiile de eliminare), diuretic, laxativ, diaforetic (amplifica transpiratia), detoxifiant, antialergic, antigutos, tonic amar.

Indicatii
se utilizeaza ca adjuvant în: curele de detoxifiere a organismului, constipatie, edeme, guta, alergii, acnee, eczeme de diverse etiologii rezistente la tratament, psoriazis, obezitate, celulita, intoxicatii cronice diverse (cu alcool, cafea, tutun, medicamente de sinteza, etc), hemoroizi, varice si sechele de tromboflebita, diabet zaharat (mai ales atunci când este asociat cu obezitate sau cu valori crescute ale colesterolului), afectiuni tumorale, îmbatrânire prematura.

Administrare
Adulti: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, înaintea mesei;
Copii si tineri între 10 si18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, înaintea mesei.
Copii sub 10 ani: se administreaza cu avizul medicului, în functie de vârsta si greutate.

Comprimatele se înghit cu apa sau se sfarâma în gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). În dificultati de înghitire, comprimatele se pot rupe în doua.

Contraindicatii
sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranta la lactoza.
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review