Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Exotab Spray Antifumat 30ml

11,20 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Exotab Spray Antifumat 30ml
opiniile clientilor
FarmaClass

Producător:


FarmaClass

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Exotab Spray Antifumat 30ml

Compozitie:
1 flacon (30 ml) contine:
Eleutherococcus senticosus extract 1.10ml, Passiflora incarnata extract 0.30ml, Avena sativa extract 1.80ml, Arctium lappa extract 1.50ml, Ulei de menta 0.01ml, Miere de albine 2.0ml.

 

Prezentare:
30 ml.

 

Indicatii:
Studii recente au aratat beneficiile utilizarii extractului de Avena sativa si Arctium lappa prezente în Exotab®, si care duc la reducerea dependentei de tigari, având totodata efect foarte bun detoxifiant. De asemenea Exotab® contine si extracte de: Eleutherococcus senti­co­sus, Passiflora incarnata care, datorita efectelor lor: adaptogen, anxiolitic nu numai ca mentin starea de bine a organismului ce poate fi alterata în cazul renuntarii la fumat, dar îm­bu­natatesc si functiile digestive si respiratorie afectate frecvent la fumatori de lunga durata.
Exotab® este eficient pentru reducerea dependentei la fumat. Administrat înainte de a fuma pro­voaca dezgustul fata de tigara. De asemenea reduce efectele neplacute determinate de lipsa fumatului, în special starea de disconfort. Administrat frecvent determina scaderea progresiva a numarului de tigari.
Recomandari: reduce dependenta la fumat.

 

Administrare:
2-4 pufuri orale de 4-8 ori/zi. Se recomanda administrarea produsului minim 1 luna.
A se agita înainte de administrare!

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review