Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Femibion sarcina sanatoasa 1

53,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Femibion sarcina sanatoasa 1
opiniile clientilor
Merck

Producător:


Merck

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Femibion sarcina sanatoasa 1

Femibion 1 indicat de la planificarea sarcinii pana la sfarsitul primului trimestru de sarcina (saptamana a 12-a).
In general, 50% din sarcini nu sunt planificate.
Tubul neural al embrionului (din care se dezvolta creierul si coloana vertebrala ale copilului) se inchide intre zilele 22-28 post-conceptie, perioada in care majoritatea femeilor nici nu stiu ca sunt gravide.
Pentru asigurarea unei sarcini sanatoase si protectia optima a copilului – in special prevenirea defectelor de inchidere a tubului neural, specialistii recomanda suplimentarea crescuta cu acid folic si folati la femeile care isi planifica o sarcina, cu cel putin o luna inainte de conceptie, si a celor care sunt in primul trimestru de sarcina, deoarece chiar si in cazul unei diete echilibrate, aportul este deseori insuficient pentru asigurarea necesitatilor crescute din aceasta perioada.

Compozitie:
Este o combinatie de 0,4 mg acid folic cu o cantitate echivalenta de Metafolin in scopul de a asigura aportul optim inca de la inceputul sarcinii de acid folic/folati chiar si pentru femeile care nu pot metaboliza acidul folic la nivel optim.
Femibion sarcina sanatoasa 1 contine in plus 9 vitamine esentiale si iod in scopul de a asigura nivelul optim si necesitatile crescute, inca de la inceputul sarcinii.

Administrare:
1 comprimat /zi, in timpul mesei.
Femibion sarcina sanatoasa 1 pregateste optim organismul pentru sarcina si ajuta la dezvoltarea sanatoasa a copilului pana la sfarsitul primului trimestru de sarcina.

Ambalare:
Cutie cu 30 comprimate.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review