Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Fiobilin 250 mg 20 comprimate
Cod produs: X00438

11,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Fiobilin 250 mg 20 comprimate
opiniile clientilor
Terapia

Producător:


Terapia

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Fiobilin 250 mg 20 comprimate

Pentru moment acest medicament nu se poate comanda online. Acest medicament poate fi cumparat doar de la sediul farmaciei. Suntem deja in proces de autorizare pentru vanzarea online a acestor medicamente conform Ordinului ministrului sanatatii 444/2019 cu privire la administrarea si functionarea farmaciilor online. In momentul in care se va finaliza procedura de autorizare revenim cu amanunte (conform legii acest proces dureaza minim 2-3 luni).

Descriere:

Fiobilin are actiune coleretica, usureaza ab-sorbtia intestinala a lipidelor si a vitaminelor liposolubile. Favo-rizeaza actiunea diureticelor purinice si mercuriale.


Indicat:

Flatulenta, eructatii, greturi, digestie dificila; Litiaza biliara recurenta, angiocolita recurenta, diskinezie biliara, obstructie partiala cronica a coledocului; dupa interventii chirurgicale recente pe caile biliare si in caz de drenaj prelungit al coledocului infectat prin fistula biliara sau tub T; hepatite epidemice (in convalescenta).
Se utilizeaza si ca adjuvant in tratament cu diuretice mercuriale, migrene si algii de origine hepatica, constipatie cronica (hepatogena), migrene si alergii de origine hepatica.

 

 

Contraindicatii :

Afectiuni hepato-biliare acute, insuficienta hepati-ca grava, ciroza avansata, icter mecanic, boala ulceroasa, Esofagita de reflux, diaree, alergie specifica.

 

Ingrediente :

1 comprimat contine 250 mg acid dehidrocolic.

 

 

Dozaj :

Adulti: 1-2 comprimate, de 3 ori pe zi dupa mese, timp de 15 zile.
Copii: 7-15 ani, 1-2 comprimate pe zi.

 

Ambalaj:

20 comprimate.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review