Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Hegor Sampon antimatreata cu Climbazol 50 150ml

29,00 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Hegor Sampon antimatreata cu Climbazol 50 150ml
opiniile clientilor
Hegor Dermatologie

Producător:


Hegor Dermatologie

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

Hegor Sampon antimatreata cu Climbazol 50 150ml

Anti-matreata

Indicatii: stari peliculare lejere.

Matreata nu reprezinta o problema majora din punct de vedere medical cat in ceea ce consta "prejudiciul social". Aceasta afectiune ii afecteaza si deranjeaza pe cei care sufera de ea si reprezinta 30% din consultatiile dermatologice in ceea ce privesc afectiunile scalpului.
Pentru un tratament eficient, Hegor recomanda uzul riguros al acestor tratamente, ce contin un ingredient activ anti-matreata, CLIMBAZOL. Acest ingredient (care face parte din familia Imidazolilor, molecule anti-fungice) ataca matreata distrugand ciuperca Malassezia Furfur, responsabila de proliferarea anormala.

Beneficii:
    Elimina matreata
    Impiedica efectul rebound, mentinand rezultatele obtinute cu Samponul Climbazol 150
    Se foloseste in continuarea Samponului Climbazol 150
    Principiul activ anti fungic puternic, Climbazolul, ataca direct microorganismele responsabile cu proliferarea peliculelor.
    Dozat la 0,5%, climbazolul asociat unei baze de spalare blanda, elimina peliculele fine si previne reaparitia lor lasand parul suplu, stralucitor si usor de pieptanat.

Utilizare: aplicati de 2-3 ori pe saptamana timp de 4 saptamani, apoi pentru evitarea reaparitiei alternati utilizarea acestui sampon cu samponul Hidra douceur. 3 pana la 4 ori pe an urmati o cura de 4 saptamani cu Samponul Climbazol 50.
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review