Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Herbagetica Chitosan 60 cps

27,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
PO┼×TA ROM├éN─é:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Herbagetica Chitosan 60 cps
opiniile clientilor
Herbagetica

Produc─âtor:


Herbagetica

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

Herbagetica Chitosan 60 cps

Chitosanul, atât un remediu eficient pentru sl─âbit, cât ┼či un medicament pre┼úios în lupta împotriva cancerului, a adus o contribu┼úie considerabil─â în lumea medical─â.

Contribuie la:

-menţinerea greutăţii corporale normale
-men┼úinerea concentra┼úiilor normale ale colesterolului ┼či trigliceridelor 
-men┼úinerea în limite normale ale glicemiei
-protejarea sistemului digestiv
-detoxifierea ficatului
-susţinerea sistemului imunitar
-detoxifierea limfatic─â


Chitosanul și curele de slăbire:
Un studiu f─âcut în Statele Unite, în anul 2001, sub conducerea prof dr. E. N. Schiller, a ar─âtat c─â administrarea chitosanului duce la sc─âderea în greutate cu 1,7 kg., în medie, dup─â 6 s─âpt─âmâni de tratament. Îns─â, interesant este c─â pacien╚Ťii care au folosit chitosanul ╚Öi au sl─âbit nu au ╚Ťinut niciun fel de diet─â. În cazul în care reducem, în paralel cu administrarea chitosanului, chiar ╚Öi cu 10-15%, por╚Ťia zilnic─â de hran─â, sc─âderile în greutate sunt mult mai spectaculoase, putând fi ╚Öi de 2-3 ori mai mari.

Pentru sc─âderea în greutate, se iau 1-2 capsule de Chitosan, cu 30 minute înainte de mas─â. Con╚Ťinutul capsulelor se dizolv─â în jum─âtate de pahar de ap─â ╚Öi se bea pe stomacul gol. La cinci minute dup─â ingerarea chitosanului (nu concomitent) se mai bea înc─â un pahar de suc de portocale sau de l─âmâie, deoarece asocierea cu acidul citric cre╚Öte senza┼úia de sa╚Ťietate dat─â de Chitosan. Dac─â ave╚Ťi obiceiul s─â „ciuguli╚Ťi” între mese, lua╚Ťi înainte de fiecare por╚Ťie de hran─â, oricât de mic─â, o jum─âtate de pahar de ap─â cu o capsul─â de Chitosan.


Chitosanul și cancerul:
Un studiu realizat în Statele Unite, la Institutul de Medicin─â din Arkansas, în anul 2010, a ar─âtat c─â animalele care au avut inoculate tumori umane au reac╚Ťionat foarte bine la tratamentul cu chitosan, constatându-se stagnarea ╚Öi chiar regresul tumorilor. La animalele vindecate de cancer, s-a constatat c─â prin administrarea de chitosan recidivele  tumorilor maligne sunt mult mai rare. Chitosanul este de asemenea eficient ┼či administrat în paralel cu chimioterapia ╚Öi radioterapia. El reduce efectele adverse ale acestor terapii, f─âr─â a interfera negativ în sensul diminu─ârii eficien╚Ťei acestora. Pacien╚Ťii care au luat chitosan au suportat mai bine tratamentul cu citostatice sau cobaltoterapia ┼či au reu╚Öit s─â-l duc─â pân─â la cap─ât într-un procent mai mare, având o intensitate semnificativ mai redus─â a unor simptome cum ar fi: c─âderea p─ârului, inapeten╚Ťa, c─âderea unghiilor, micozele, sensibilitatea la infec╚Ťii etc.


Adjuvant în:

-îngr─â┼čare, obezitate

-boala canceroas─â, radioterapie ┼či chimioterapie în cancer
-osteoporoz─â
-colesterol m─ârit, trigliceride m─ârite
-gastrita hiperacida
-diabet
-gastrita
-hepatit─â viral─â A, B, C, ciroz─â
-constipaţie


Compozi╚Ťie per 1 capsul─â:
Chitosan (derivat din cochilii de crustacee)                                                    420 mg

Administrare: 1 capsula de 4 ori pe zi.

Spune-┼úi p─ârerea aici ┼či ajut─â-i pe ceilal┼úi s─â aleag─â mai informa┼úi. review