Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
HERO Baby Natur Multicereale de la 6 luni 500g

28,90 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
HERO Baby Natur Multicereale de la 6 luni 500g
opiniile clientilor
Hero Baby Espana

Producător:


Hero Baby Espana

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

HERO Baby Natur Multicereale de la 6 luni 500g

 A sosit momentul ca puiul tau sa descopere gustul natural al cerealelor integrale. Expertii Institutului de Nutritie pentru Sugari Hero ti-au pregatit o combinatie delicioasa de cereale integrale fara zahar adaugat cu vitamine si minerale, pentru o dezvoltare armonioasa.
Mod de preparare
Preparare in bol: amestecati 150-180 ml de lapte matern sau lapte formula de continuare cu 25-30g (cca. 4 linguri rase) de cereale, pana la omogenizare si hraniti bebelusul cu lingurita. Puteti ajusta cantitatea de lapte si cereale in functie de varsta copilului si la recomandarea specialistilor in nutritia sugarilor. Hraniti bebelusul doar cu mancare proaspat preparata.
Preparare in biberon: adaugati in laptele din biberon 1-2 linguri de cereale, atasati la biberon o tetina speciala pentru lichide dense si hraniti bebelusul. Asigurati o igiena dentara corecta pentru a evita riscul aparitiei cariilor.
Ingrediente:
făină hidrolizată din 8 cereale (99%) (grâu, grâu integral (30%), porumb, orez, ovăz, orz, secară, sorg şi mei), arome naturale, minerale (calciu şi fier) şi vitamine (C, niacină, E, acid pantotenic, B2, B6, B1, A, acid folic, biotină, D şi B12). Conţine gluten.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review