Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Imodium 6 capsule
Cod produs: X00555

13,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Imodium 6 capsule
opiniile clientilor
Terapia

Producător:


Terapia

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Imodium 6 capsule

Pentru moment acest medicament nu se poate comanda online. Acest medicament poate fi cumparat doar de la sediul farmaciei. Suntem deja in proces de autorizare pentru vanzarea online a acestor medicamente conform Ordinului ministrului sanatatii 444/2019 cu privire la administrarea si functionarea farmaciilor online. In momentul in care se va finaliza procedura de autorizare revenim cu amanunte (conform legii acest proces dureaza minim 2-3 luni).

Compozitie:
Imodium contine clorhidrat de loperamid , un antidiareic pentru uz oral. Fiecare capsula contine 2 mg de clorhidrat de loperamid.

 

Actiune terapeutica:
Antidiareic prin mecanism de tip opioid, are efect efectiv, intens si de lunga durata.

 

Indicatii:
Imodium este indicat in tratamentul simptomatic al diareei acute si cronice. In cazul pacientilor cu ileostomie, produsul poate fi utilizat atat pentru a reduce numarul si volumul scaunelor, cat si pentru a mari consistenta acestora.

 

Mod de administrare:
In Diareea acuta, la adult, initial 2 capsule (4 mg), apoi cate o capsula dupa fiecare scaun diareic, fara a depasi 8 capsule/zi si 4-5 zile de tratament; la copii mai mari de 9 ani, cate o capsula de 4 ori/zi pana la oprirea diareei sau cel mult 4-5 zile. In diareea cronica, la adult, la inceput 2-4 capsule/zi, apoi in doza de intretinere potrivita (fractionat, in 2 prize/zi).

 

Reactii adverse:
In conditiile administrarii cronice produce rareori constipatie, greata, cefalee, ameteli, eruptii cutanate, inclusiv urticarie; nu dezvolta practic dependenta.

 

Contraindicatii:
Rectocolita hemoragica (puseuri acute), risc de colectazii; Atentie! Imodium nu substituie medicatia antibacteriana in diareea infectioasa.Ambalaj:

6 capsule.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review