Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Isomar Acqua di mare picaturi pentru nas si ochi 24 monodoze

30,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Isomar Acqua di mare picaturi pentru nas si ochi 24 monodoze
opiniile clientilor
Euritalia Pharma

Producător:


Euritalia Pharma

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Isomar Acqua di mare picaturi pentru nas si ochi 24 monodoze

Apa de mare isotonica, sterila

ISOMAR este o soluţie de apă de mare prelevată din Marea Mediterană, Parcul Marin Cinque Terre. Apa din Cinque Terre este recunoscută de LEGAMBIENTE ca fiind apa cea mai pură bacteriologic din Italia. Prelevarea apei se face într-o anumită locaţie în mare (la 3,5 mile distanţă de coastă, de la o adâncime de 6 metri) unde soarele patrunde si alimenteaza cresterea algelor si micro-organismelor cu o concentratie mai mare de Iod.

Indicatii:
    Pentru igiena nazala zilnica: in caz de răceala, sinuzite, rinite, alergii in general chiar si la polen, pentru cei care lucrează in spatii închise dar mai ales in prezenta pulberilor.
    Pot fi folosite pentru umidifierea si îndepărtarea reziduurilor de mucus si de micro hemoragii nazale,
    Igiena si spalarea cavitatii bucale si a ochilor in cazul nou nascutilor, sugarilor si copiilor,
    Igiena si spalarea zonei de alaptare a sanului femeilor care alapteaza.
    La adulti permite un drenaj mai bun al mucozitatilor de pe membrana nazala.
    Indispensabil pentru persoanele care au suferit interventii chirurgicale ale nasului si pentru persoanele care sforaie.
    Ideale pentru terapia cu aerosoli.
    Pentru spalarea suprafetei oculare – in cazul senzatiei de uscaciune oculara de disconfort minor nepatologic cum ar fi usturime, roseata, oboseala ochilor datorata datorata cauzelor externe: vant, expunere la soare, praf, polen, fum, salinitate, climat uscat, aer conditionat, caldura, expunerea prelungita a ochilor la ecrane (calculator), utilizarea lentilelor de contact.
    Nou nascuti, copii, adulti

Utilizare si precautii pentru spalarea zonei nazale:
Desprindeti doza, rupeti tija superioara prin miscare de rotatie, asezati copilul in pozitia culcat cu capul intr-o parte, asezati unidoza la intrarea in narina si apasati, stergeti nasul cu o batista. Pentru copiii si adultii care isi pot administra monodozele singuri, se pozitioneaza flaconasul la intrarea in narina, se apasa cu degetul cealalta narina ca sa fie inchisa, apoi se apasa pe flaconas si se inspira, repetandu-se procedura pentru cealalta narina.

Utilizare si precautii pentru spalarea zonei ochilor:
Picurati una sau mai multe picaturi in sacul conjunctival, dupa necesitati, ori de cate ori este nevoie in cursul zilei. Varful flaconasului nu trebuie sa intre in contact cu suprafata oculara sau a ochilor.

Atentie: steril, solutie neinjectabila. Nu tineti flaconul la indemana copiilor. Flaconasul poate fi reinchis si refolosit pe intervalul a 12 ore de la deschidere. Nu aruncati flaconasul folosit in mediul inconjurator.

 
COMPARAŢIA ÎNTRE APA DE MARE ȘI SERUL FIZIOLOGIC
Apa de mare, diluată cu apă purificată până la izotonicitatea cu fluidele corporale (0,9%), are caracteristici similare cu compușii anorganici ai plasmei umane, sau a matricei hidrosaline extracelulare, datorită compoziţiei naturale echilibrate de săruri și minerale, care să confere caracteristici, izotonice, izoosmotice, izoplasmatice, nutriţie pt. ţesuturi.
Are săruri naturale de Ca, Mg, Sulfaţi, oligo elemente, K, Fe, Cu, Zn, Mn.
 

DE CE ISOMAR?

    Imbogatit in mod natural cu varietate mare de ioni (Mangan, Cupru, Fier, Zinc etc) esentiale pentru metabolismul celular.
    Apa de mare continuta de produsele Isomar este recunoscuta ca fiind apa ce mai pura bacteriologic din Italia. Isomar este unicul produs de pe piata cu o asemenea certificare de provenienta.
    Spre deosebire de serul fiziologic care contine doar apa si clorura de sodiu, Isomar contine saruri naturale de Ca, Mg, Sulfati, oligo elemente, K, Fe, Cu, Zn, Mn
    Isomar ofera consumatorilor siguranta actiunii complet naturale, ce respecta echilibrul complex al mucoaselor
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review