Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Lactoflora protector intestinal copii 5 flacoane

26,90 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Lactoflora protector intestinal copii 5 flacoane
opiniile clientilor
Biodue S.p.A. Italia

Producător:


Biodue S.p.A. Italia

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

Lactoflora protector intestinal copii 5 flacoane

Lactoflora protector intestinal este un simbiotic inovator, o combinatie de probiotice și prebiotice îmbogățita cu vitamine care reface flora intestinală a copiilor și stimulează sistemul imunitar ce protejează de agenți patogeni.

Lactoflora este un produs inovator pe piata din cauza formulei sale brevetate, echilibrate și formulate în conformitate cu noile concepte în nutriție, recomandate de la 6 luni la 14 ani. 

Lactoflora este recomandata in prevenirea si tratamentul diareei asociate cu antibiotice și / sau de orice alta natura. Tratamentul cu Lactoflora a fost  dovedit științific că resetează și reechilibrează flora intestinală deteriorata din cauza diareei asociată tratamentului cu antibiotice, infectiilor, intolerantei la gluten sau lactoză și de orice alta origine.

Formula fără alergeni
Potrivit in caz de colici, intoleranta la lactoza, diabet zaharat, potrivit pentru alergie la proteinele din lapte, fara urme de soia, de nuci sau alune. Acesta este motivul pentru Lactoflora este cel mai sigur probiotic pentru copiii cu alergii și intoleranțe.

Mod de administrare
Flacoane unidoza, usor de deschis: insurubati capacul in jos pana la capat (pastrand flaconul in pozitie verticala), astfel incat pulberea sa patrunda in lichid; Agitati energic suspensia; Desurubati capacul si administrati copiilor suspensia pregatita.

Doza recomandata:
Ca supliment alimentar, doza uzuala recomandata este de un flacon administrat imediat dupa masa principala a zilei. Lactoflora protectie intestinala pentru copii se poate administra de la varsta de sase luni si are o aroma placuta de capsuni.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review