Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Macuofta Lutein Omega 3 30 capsule
Cod produs: X07106

48,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Macuofta Lutein Omega 3 30 capsule
opiniile clientilor
Sooft Italia

Producător:


Sooft Italia

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

Macuofta Lutein Omega 3 30 capsule

Compozitie/capsula:
acizi grasi omega 3(EPA+DHA) 400mg; Vitamina C 60mg; Zinc 15 mg; Luteina 10 mg; Zeaxantina 2mg; Cupru 1mg;

Macuofta Lutein Omega 3 x 30 cps - Luteina este un antioxidant puternic capabil sa neutralizeze speciile reactive de oxigen formate in timpul proceselor metabolice in special la nivelul ochilor ei fiind in mod particular expusi la radiatiile cu lungime de unda specifica(lumina albastra). Luteina contribuie la metinerea functionalitatii si integritatii structurii senzitive a ochiului (retina, iris, cristalin) reducand distrugerile produse de radicali liberi.
Macuofta Lutein Omega 3 x 30 cps este un produs constituit din asocierea rationala de luteina, zeaxantina, acizi grasi polinesaturati Omega 3(EPA+DHA), vitamine, cupru si zinc. Luteina este o substantape care organismul uman nu o poate sintetiza dar,este usor absorbabila dupa aport alimentar. Odata ajunsa in organism, luteina este distribuita in toate celulele organismului, in mod special in cele de la nivelul ochilor unde este acumulata in retina, in principal in macula, fiind cel mai important pigment cu functie de protectie a maculei.
Actioneaza sinergic cu luteina prin legarea si eliminarea radicalilor liberi care sunt responsabili de deteriorarea tesuturilor prin distrugerea membranei celulare.Administrate cu regularitate in dieta ajuta la reducerea riscului patologiei arteriale (la nivel retinian, cardiac) contribuind la protectia integritatii metabolice a tesutului ocular. Zincul si Cuprul sunt minerale esentiale in mentinerea sanatatii. Studii recente au aratat ca acetor elemente asociate cu antioxidanti reduce semnificativ riscul pierderii vederii cauzate de degenerescenta maculara legata de varsta.
Datorita activitatii antioxidante,substanta s-a dovedit a fi utila in protectia maculei impotriva degenerarii, atat in formele atrofice cat si in cele exsudative. Acizii grasi Omega 3 sunt considerati substante biologice esentiale deoarece organismul nu-i poate sintetiza.La nivelul ochilor acestia se acumuleaza selectiv si electiv la nivelul tesutului retinian.Omega 3 contribuie la mentinerea integritatii structurale a retinei si are rol important in protectia functiei vizuale datorita activitatii vasoprotectoare,neuroprotectoare si efectelor pozitive in procesele biochimice de fototransductie. De asemenea,aceste molecule faciliteaza transportul luteinei in interiorul celulelor.Vitamina E si C sunt considerate printre cei mai puternici antioxidanti utili in mentinerea integritatii tesuturilor si a functiilor fiziologice ale organismului.

Indicatii terapeutice:
- imbunatateste vederea, combate afectiunile oculare;
- fiind o combinatie de omega 3 concentrata si luteina imbunatateste in mod substantial vederea si lupta cu succes impotriva afectiunilor oculare;
- dha este cel mai important acid gras polinesaturat care intra in compozitia retinei (60%);
- luteina este un antioxidant puternic care se localizeaza la nivelul globului ocular, distruge radicalii liberi si impiedica fenomenul de degenerare oculara.

Mod de Administrare:
1 sau mai multe capsule pe zi,dupa sfatul medicului ,inghitite cu apa ,in timpul meselor.

Mod de prezentare: cutie cu 30 de capsule.

 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review