Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Obegrass 30 plicuri

81,00 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Obegrass 30 plicuri
opiniile clientilor
Actafarma Laboratorios

Producător:


Actafarma Laboratorios

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Obegrass 30 plicuri

Ingrediente:
Fructooligozaharide; Chitosan (poli-n-acetil-glucozamina); Acid ascorbic; Extract de seminte de struguri; Proantociandine; Resveratrol.

Caracteristici:
Produs ce ajuta mentinerea unui tranzit intestinal normal contribuind astfel la scaderea in greutate.

Fructooligozaharidele prezente in Obegrass indeplinesc o functie nutritiva si pot avea efecte benefice asupra sanatatii umane. Fructooligozaharidele stimuleaza fundamental cresterea bifidobacteriilor proprii organismului nostru. Bifidobacteriile protejeaza aparatul digestiv de infectii externe, ajuta la digerarea alimentelor ingerate, regleaza si controleaza gradul de aciditate in tubul digestiv, reduc anumite substante care se afla in stadiu de putrefactie, intaresc sistemul imunitar si imbunatatesc sinteza vitaminelor si absorbtia anumitor minerale.
De asemenea, fructooligozaharidele au si caracteristici proprii fibrelor dietetice reducand durata tranzitului intestinal si crescand greutatea scaunelor, avand in acelasi timp si un efect de reducere a lipidelor.

Chitosanul este o forma generica de fibra dietetica de origine marina care are o serie de caracteristici proprii fibrelor. Este un element care nu se poate absorbi si digera in momentul in care ajunge in stomac in mediul acid dar se uneste cu lipidele si le incorporeaza in structura sa, acest complex fiind eliminat ulterior. Prin unirea lipidelor cu Chitosan se obtine o substanta care nu se poate absorbi, valoarea lui calorica fiind astfel nula, acest efect permitand sa se afirme ca Obegrass : "Controleaza consumul si absorbtia grasimilor, pentru un control eficient al greutatii".

Acidul ascorbic, prin actiunea sa sinergica, permite o eficienta mai buna a Chitosanului.

Administrare:
Se recomanda a fi administrat 2 plicuri pe zi in 2 cure/an de cate 3-4 luni. Obegrass poate fi administrat pe termen indelungat cu conditia sa nu se depaseasca doza zilnica recomandata.

Prezentare:
Cutie cu 30 pliculete

Producator:
Actafarma Laboratorios Spania

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review