Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Oxylyc 20 capsule
Cod produs: X04295

27,50 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Oxylyc 20 capsule
opiniile clientilor
WORWAG PHARMA

Producător:


WORWAG PHARMA

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Oxylyc 20 capsule

Indicatii:
OxyLyc este o combinaţie de vitamina C, vitamina E, provitamina A, Lycopin+Seleniu, care protejează pe deplin celulele corpului, luptând împotriva cancerului, a stresului şi a tulburărilor sistemului imunitar.
Zilnic suntem supusi la numeroase influente negative ale mediului (de exemplu gaze de esapament, smog, ozon) care pot duce la formarea asa-numitilor „radicali liberi”. Dar si in organismul uman se formeaza radicali liberi, de exemplu ca material de aparare contra bacteriilor. Acesti radicali liberi sunt particule foarte reactive care reactioneaza practic foarte rapid cu toate componentele celulelor corpului. Acest proces natural se numeşte oxidare. Aceasta reactie se poate asemui cu procese care au loc permanent in mediu: de exemplu, rancezirea grasimilor sau ruginirea fierului.
Corpul insusi are la dispozitie un sistem de aparare natural impotriva acestei reactii (sistem antioxidant). Antioxidantii sunt vitamine si oligoelemente pe care le asiguram zilnic prin alimentatie. Ele pot proteja celulele corpului fata de aceste tipuri de transformari. Dintre substantele antioxidante fac parte vitamina C si E, diferite carotinoide (provitamina A) si oligoelementul Seleniu.
Vitaminele antioxidante si oligoelementele formeaza o echipa de succes.

Vitamina A şi precursorii ei – carotenoizii – se găsesc în legume şi fructe de culoare portocalie, precum morcovi, pepene, ardei, tomate. Vitamina A are o acţiune binecunoscută la nivelul ochiului, în creşterea oaselor, în reproducere şi la nivelul pielii.

Vitamina C este o substanţă chimică înrudită cu glucoza ce poate fi obţinută prin consumul de fructe şi legume proaspete. Este important de ştiut faptul că prin conservare, fierbere sau uscare, vitamina C se pierde în proporţie de peste 80%.

Vitamina E este un puternic antioxidant, contribuind la asigurarea funcţionării normale a glandelor sexuale şi a celor endocrine. De asemenea, vitamina E asigură protecţie vaselor sanguine, globulelor roşii, a plămânilor şi a ficatului. Tot ea măreşte puterea de apărare a organismului faţă de infecţii, fiind şi un puternic anticancerigen. Vitamina E se regăseşte în alune, cereale, uleiurile vegetale, gălbenuş de ou, ficat sau unt.

Seleniul este un metal aflat în cantităţi infime în alimente şi apă. Seleniul acţionează ca un cofactor pentru vitamina E în acţiunea ei antioxidantă, contribuie la regenerarea vitaminei C şi joacă un rol cheie în apărarea împotriva cancerului.

Lycopinul este un carotenoid important, înrudit cu vitamina A, un pigment de culoare roşie ce se găseşte în legume şi fructe roşii. Lycopinul este folosit cu rezultate promiţătoare în tratarea şi prevenirea cancerului de prostată. Statistic, s-a dovedit că grupele populaţionale cu aport zilnic crescut de Lycopin – mai mult de 10 mese/săptămână ce conţin tomate – au risc cardio-vascular mai scăzut şi un risc de Cancer diminuat.

Antioxidanţii naturali pot fi obţinuţi prin adoptarea unui regim alimentar echilibrat, din care să nu lipsească fructele şi legumele proaspete. Antioxidanţii sunt, însă, substanţe greu de sintetizat. Din această cauză, este nevoie de o suplimentare a acestora.

Mod de administrare:
Zilnic o capsula OxyLyc inainte de una din mesele principale.
OxyLyc, administrat zilnic, va aduce organismului aportul necesar de substanţe nutritive, esenţiale pentru o bună funcţionare.

Mod de prezentare: Cutie cu 20 capsule

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review