Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Pachet FORA Diamond 2 cutii teste + glucometru FORA Diamond DM30 CADOU

209,50 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Pachet FORA Diamond 2 cutii teste + glucometru FORA Diamond DM30 CADOU
opiniile clientilor
FORA Care Suisse AG

Producător:


FORA Care Suisse AG

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

Pachet FORA Diamond 2 cutii teste + glucometru FORA Diamond DM30 CADOU

Primul glucometru din lume cu dublă conectivitate, atât pe platforme iOS, cât şi Android.
E mai uşor când viaţa merge wireless! Cu Diamond Mini îţi testezi glicemia din mers şi te conectezi incredibil de uşor prin Bluetooth. Simplu şi fără griji!

 Acest glucometru se conecteaza cu usurinta la orice dispozitiv mobil dotat cu software Android sau iOS. Pe dispozitivul mobil (telefon mobil, tableta, iPod, iPad, etc.) se descarca gratuit aplicatia iFORA de pe Google Play sau AppStore. Dupa fiecare masurare a glicemiei, glucometrul se conecteaza automat la dispozitivul mobil, caruia ii transfera rezultatul.

Aplicatia iFORA ofera atat pacientului cat si medicului care il ingrijeste cadrul necesar pentru un bun management al diabetului. Aplicatia nu este momentan disponibila in limba romana!

Interfata este atractiva si prietenoasa. Pacientul are nevoie doar de cunostintele de baza privind operarea unui dispozitiv mobil. Aplicatia il ghideaza pas cu pas sa-si efectueze activitatile zilnice (tratament, dieta, exercitiu fizic, etc.) pentru a obtine un control optim al diabetului. Evolutia valorilor glicemice este clar evidentiata prin grafice liniare sau tip "placinta"

Totul se face "din mers", in baza conceptului de "mobilitate totala" dezvoltat de FORA. Pacientul se simte liber, capata siguranta si incredere in sine. La randul sau, medicul are acces la o serie intreaga de date sintetice privind evolutia pacientului, in timp scurt si fara investigatii laborioase.
 
Produsul a fost prezentat la Congresul Societatii Romane de Diabet - Sibiu, mai 2013 si al Federatiei Romane de Diabet - Iasi, noiembrie 2013, unde a primit aprecieri entuziaste din partea specialistilor prezenti la ambele manifestari.

Avantaje:
    Precizie excelentă. Produsul îndeplineşte cerinţele noului standard ISO 15197, care impune condiţii mai restrictive privind precizia de măsurare a glicemiei.
    Uşor şi discret. Ideal pentru persoanele cu un stil de viaţă activ.
    Conectivitate prin Bluetooth. Rezultatele sunt transmise instantaneu pe orice dispozitiv mobil echipat cu iOS sau Android şi de acolo mai departe către familie, medici sau nutriţionişti.

Caracteristici:
    Testele FORA Diamond cu reactiv enzimatic GDH-FAD reduc influenţa variaţiilor de oxigen sau a zaharurilor non-glucozice (de ex. maltoza sau galactoza) în sânge asupra măsurării glicemiei.
    Măsurarea necesită o picătură foarte mică de sânge (0,5 μl). Pentru recoltarea acesteia este necesară o inţepare superficială, mai puţin dureroasă.
    Rezultat exact în numai 5 secunde.
    Nu necesită codare. Aparatul se codează automat la introducerea testului, eliminând riscul de codare greşită şi implicit obţinerea de rezultate incorecte.
    Conectivitate wireless prin Bluetooth. Rezultatele sunt transmise instant la un dispozitiv mobil sau calculator.
    450 memorii. Aparatul poate să stocheze până la 450 de rezultate, făcând astfel posibilă urmărirea în timp a evoluţiei acestora şi eficienţa planului de management al diabetului.
    Marcare preprandial / postprandial. Rezultatele pot fi înregistarate separat, în funcţie de momentul măsurării glicemiei. În acest fel se poate evidenţia influenţa meselor asupra valorilor glicemice şi implicit ajusta planul de management al diabetului.
    Media rezultatelor pe 7, 14, 21, 28, 60 şi 90 zile.
    4 alarme zilnice de măsurare.
    Afişaj LCD iluminat din interior.
    Strălucire şi contrast. Datele afişate au o strălucire şi un contrast care asigură vizibilitate excelentă, zi sau noapte.
    Portabilitate. Aparatul are un design compact, discret şi elegant. Incape uşor în orice buzunar.
    Baterie reîncărcabilă prin conector Micro-USB. Incărcarea bateriei se face prin simpla conectare a glucometrului, cu cablul din trusă, la un port USB al oricărui calculator.
    Tehnologie ASSI (Advanced Superior Sip-In). Picătura de sânge este absorbită rapid şi complet în interiorul testului pentru o măsurare sigură şi corectă. Mai puţine rezultate false sau teste irosite.

    Timp de reactie (secunde): 5
    Interval valori masurate: 20 ~ 600 mg/dL (1.1~33.3 mmol/L)
    Tip de enzime    GDH-FAD
    Indicator sange insuficient    da
    Functie vorbire: nu
    Eliminare strip: nu
    Inregistrare AC/PC     da
    Loc alternativ de testare: nu
    Avertizare corpi cetonici: nu
    Data Output: Bluetooth
    Economisire baterie (secunde): 180
    Sursa de energie: Li-Polymer

Pachetul include:
2 cutii teste FORA Diamond
1 glucometru FORA Diamond Mini DM30

 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review