Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Pharmatex 6 capsule vaginale moi

26,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Pharmatex 6 capsule vaginale moi
opiniile clientilor
Innotech

Producător:


Innotech

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

Pharmatex 6 capsule vaginale moi

Compozitie:
Substanţa activă este clorura de benzalconiu.
Excipienţii sunt: dimeticonă 1000, dioxid de siliciu coloidal, hidroxipropilceluloză, 7-gliceril cocoat de macrogol, macrogol 400.
Capsula: Gelatină, glicerină

Acest medicament este o modalitate de contracepţie locală.
El diminuă riscul de apariţie a unei sarcini, fără a-l face să dispară în totalitate. Eficacitatea sa depinde de respectarea modului de utilizare.

Ce reprezintă o metodă de contracepţie locală?
Această metodă constă în utilizarea unei substanţe chimice sau spermicid, care distruge spermatozoizii.

Când se utilizează această metodă de contracepţie locală?
Această metodă de contracepţie este recomandată, în principal, în cazul în care aţi uitat să luaţi pilula contraceptivă sau aţi luat-o cu întârziere; în acest caz, citiţi din nou prospectul contraceptivului oral pe care-l luaţi şi asociaţi cele 2 metode de contracepţie pe durata de timp ce a mai rămas din ciclul menstrual.

De asemenea, medicul dumneavoastră vă poate prescrie această metodă de contracepţie, în următoarele situaţii prevenire sarcinaparticulare:
- dacă nu puteţi să utilizaţi o metodă de contracepţie orală sau un sterilet;
- dacă aţi născut recent, dacă alăptaţi sau dacă sunteţi în perioada de premenopauză;
- dacă doriţi să utilizaţi o metodă de contracepţie pe temen scurt;
- în asociere cu metoda de contracepţie cu sterilet (mai ales dacă se administrează concomitent unele medicamente, cum ar fi antiinflamatoarele nesteroidiene), sau cu diafragmă.

Pharmatex 18,9 mg contraindicat în cazul existenţei hipersensibilităţii cunoscute (alergie) la clorura de benzalconiu sau la oricare dintre constituenţii produsului.

Săpunurile pot inactiva substanţa activă.

Pharmatex 18,9 mg nu este, de obicei, indicat, cu excepţia cazurilor în care v-a fost recomandat de către medicul dumneavoastră, a fi asociat cu alte medicamente admnistrate pe cale vaginală (antifungice, antitrichomonas, antibacteriene, antiseptice, antiherpetice, produse cu administrare locală ce conţin estrogeni). De fapt, acestea pot avea ca rezultat pierderea eficacităţii sale contraceptive. În acest caz, aşteptaţi până la terminarea tratamentului pentru a putea utiliza acest spermicid şi utilizaţi şi prezervativul pentru a asigura o protecţie mai bună.

Atenţionări speciale:
Eficacitatea acestei metode de contracepţie locală este inferioară faţa de cea oferită de alte metode de contracepţie, cum ar fi cea orală, steriletul, diafragma sau prezervativul. În consecinţă, este important să se explice pacientei modul exact de utilizare şi să se asigure buna sa înţelegere.
Pentru a obţine efectul contraceptiv cel mai eficace, este important să se respecte modul de utilizare. Utilizaţi acest spermicid în mod sistematic înaintea fiecărui raport sexual, indiferent de perioada ciclului menstrual în care vă aflaţi, după ce aţi înteles cum trebuie să-l utilizaţi.
Nu trebuie să spălaţi vaginul cu săpun înainte sau după raport, deoarece apa cu săpun, chiar în cantitate neglijabilă, distruge substanţa activă. Este posibilă doar efectuarea unei toalete externe, doar cu apă, pentru ambii parteneri.

Precauţii la utilizare:
În cazul apariţiei sau agravării unei leziuni genitale, întrerupeţi tratamentul şi adresaţi-vă medicului dumneavoastră.
Dacă este necesară administrarea pe cale vaginală a unui tratament sau al oricărui alt produs, aşteptaţi terminarea tratamentului pentru a reîncepe contracepţia cu aceste capsule.
Această modalitate de contracepţie nu protejează împotriva bolilor cu transmitere sexuală, nici contra SIDA. Până în prezent, doar utilizarea concomitentă a prezervativului permite o adevărată protecţie.

Utilizare:
Doze:
Se admnistrează o capsulă înaintea fiecărui raport sexual, indiferent de perioada ciclului menstrual în care vă aflaţi. În cazul raporturilor repetate, trebuie să utilizaţi de fiecare dată o nouă capsulă.

Mod şi cale de administrare:
Se administrează pe cale vaginală.

Este necesar să respectaţi următoarele condiţii:
- plasaţi în mod sistematic o capsulă în profunzimea vaginului înaintea fiecărui raport sexual, indiferent de perioada ciclului menstrual în care vă aflaţi;
- introducerea capsulei se face în decubit dorsal, ceea ce permite o plasare mai bună a sa în profunzimea vaginului;
- aşteptaţi dizolvarea completă a capsulei astfel încât să fie eliberată întraga cantitate de substanţă activă (10 minute);
- în cazul unui al doilea sau mai multor raporturi sexuale administraţi câte o altă capsulă;
- protecţia este asigurată pentru o perioadă de 4 ore;
- imediat după raport, este permisă doar o toaletă externă a regiunii, doar cu apă.

ÎN ORICE CAZ CONFORMAŢI-VĂ DOAR LA INDICAŢIILE MEDICAMENTULUI DUMNEAVOASTĂ.

Prezentare:
Cutie cu 6 capsule vaginale moi

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review