Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Platina Coloidala 500 ml
Cod produs: 25749-O39

33,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Platina Coloidala 500 ml
opiniile clientilor
Aghoras Invent

Producător:


Aghoras Invent

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Platina Coloidala 500 ml

Antioxidant, regenerator al țesuturilor, inclusiv al sistemului nervos, reîntineritor, antitumoral. Unul dintre metalele care își găsesc mereu aplicații biomedicale noi.

Ținem să menționăm că, totodată, este unul dintre metalele cele mai misterioase, el bucurându-se de o "aureolă" aparte în toate terapiile neconvenționale sau în textele de factură esoterică. Datorită proprietăților sale, s-a considerat că platina îmbină (informațional vorbind, într-o anumită măsură) calitățile "soarelui" și ale "lunii", generând astfel niște efecte speciale în ființa umană și fiind considerată un elixir de viață lungă, fapt confirmat în mod uimitor de către studiile moderne legate de viabilitatea celulară sub acțiunea particulelor de platină coloidală (atenție, nu sub formă de compuși!).

Detalii produs:

          Efectele utilizării metalelor coloidale (și a plantelor medicinale) sunt foarte mult sporite dacă acestea sunt ținute timp de 5-15 minute în gură, sublingual. Dacă gustul este neplăcut, se pot combina cu puțină apă plată.
       
          În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (și, uneori, chiar și în cazul celor stabilizate) pot apărea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai mulți parametri (compoziția sticlei, temperatură, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub formă de flocoane, foițe, particule, și nu sunt dăunătoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloză (cafea) atunci când conținutul flaconului este la final.

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

Mod de utilizare:  Se va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingură de plastic sau metalică.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la platină.

Compoziţie:

apă distilată, platină 10ppm

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review