Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Quantum Pharm Bitter suedez 500ml + Omegasel CADOU

97,10 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Quantum Pharm Bitter suedez 500ml + Omegasel CADOU
opiniile clientilor
Quantum Pharm

Producător:


Quantum Pharm

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

Quantum Pharm Bitter suedez 500ml + Omegasel CADOU

Mod de prezentare
sticla de 500 ml

Acțiune
Acest produs natural este obţinut după o reţetă originală Maria Treben, din cele mai preţioase plante medicinale cunoscute. Plantele folosite în acest produs sunt culese şi prelucrate în condiţii ecologice strict controlate. Producătorul garantează respectarea Reţetei Originale. Aceste picături se folosesc în medicina populară nord-europeană ca tonic general, pentru menţinerea vitalităţii şi sănătăţii. Multiplele efecte tămăduitoare ale acestor picături sunt descrise în «Manuscrisul Vechi» din cartea «Sănătate din grădina Domnului» de Maria Treben.

Administrare
Zilnic de 2 x 1 linguriţă dimineaţa şi seara, cu puţin lichid. Doza se poate mări treptat în cursul tratamentului până la 30 ml/zi (două linguri mari).

Compoziție
Nucşoară, Anghinară, Aloe, rizom de Rabarbară, rizom de Obligeană, rădăcină de Genţiană, rădăcină de Colacul babei (Carlina acaulis), Mentă, Scorţişoară, Lemn dulce, Smirnă, rizom de Zedoaria, rădăcină de Angelică, rădăcină de Dictamn alb, rădăcină de Tormentila, Senna, Castoreu, Şofran, Theriac veneţian, Camfor, alcool etilic, apă.

OmegaSel

Mod de prezentare
30 capsule gelatinoase moi / cutie

Acțiune
Capsulele conţin ulei de peşte oceanic, concentrat în cei doi acizi graşi polinesaturaţi esenţiali: acidul eicosapentaenoic (EPA) şi acidul decosahexaenoic (DHA). Este un ulei de peşte în care componentele active au fost concentrate cu ajutorul unei metode biotehnologice de vârf, la valori duble faţă de uleiul obţinut prin metode clasice. Avantajele obţinute în acest fel contribuie la înjumătăţirea dozei zilnice necesare şi neîncărcarea organismului cu grăsimi neesenţiale cu aport caloric însemnat. Acizii esenţiali EPA şi DHA sunt cheia bunei funcţionări a organismului uman. Este demonstrat ştiinţific faptul că speranţa de viaţă a unui om este direct proporţională cu cantitatea de EPA şi DHA consumate în timpul vieţii.
Seleniul este un microelement esenţial care joacă un rol crucial în sistemul de protecţie antioxidant al organismului uman. Este elementul cheie în compoziţia unei enzime care protejează împotriva radicalilor liberi, ce pătrund în organism direct din mediul înconjurător sau prin intermediul alimentelor.

Administrare
Se recomandă consumul de 2 capsule/zi, cu un pahar de lichid (apă minerală, suc de fructe), de preferinţă în timpul sau după servirea mesei.

Compoziție - doza zilnica recomandată (2 capsule) conține:
Ulei de pește oceanic (cod și rechin) concentrat în EPA (36%) şi DHA (24%) 1500,00 mg
Seleniu organic (din drojdie îmbogățită în seleniu) 300 µg

 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review