Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Revalid 90 capsule

101,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Revalid 90 capsule
opiniile clientilor
EwoPharma

Producător:


EwoPharma

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Revalid 90 capsule

Indicatii:
Alopecie difuza, alopecie androgenica, alopecie seboreica, alopecie aparuta in timpul sarcinii, alopecie medicamentoasa sau datorata unor tulburari hormonale.
Caderea parului si tulburari ale cresterii parului de origine necunoscuta.
Tulburari trofice ale fanerelor.
Pentru alopecia androgenica, efectul Revalid este limitat la revitalizarea parului ramas.

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
Reactii adverse: In cazul administrarii a 6 capsule pe zi pot sa apara ocazional tulburari digestive. In acest caz se recomanda reducerea dozei la 3 capsule pe zi
Interactiuni: Administrarea Revalid trebuie intrerupta in cursul tratamentului cu sulfonamide (activitatea sulfonamidelor este diminuata de catre acidul paraaminobenzoic).

Compozitie:
O capsula contine: DL- metionina 100 mg, L-cistina 50 mg, pantotenat de calciu 50 mg, clorhidrat de tiamina 1,5 mg (vit. B1), clorhidrat de piridoxina 10 mg (vit.B6), acid paraaminobenzoic 20 mg, extract de mei 50 mg, extract de germeni de grau 50 mg, drojdie de bere 50 mg, complex de mineral chelatat 65 mg - corespunzator la Fe 2 mg, Zn 2 mg, Cu 0,5 mg si excipienti: dioxid de siliciu coloidal anhidru, gelatina, galben de chinoleina (E 104) si indigo carmin (E132).

Mod de administrare:
Doza uzuala este de 1 capsula Revalid de 3 ori pe zi, administrata cu o cantitate suficienta de lichid, inainte de masa sau in timpul mesei.
Desi s-au obtinut rezultate favorabile inainte de terminarea primei luni de tratament, o cura de Revalid trebuie sadureze in mod normal 3 luni. Daca este necesar, durata tratamentului poate fi prelungita sau tratamentul poate fi repetat.
In functie de gravitatea afectiunii, tratamentul poate fi inceput cu o doza de 2 capsule Revalid de 3 ori pe zi; revenirea la doza uzuala de 1 capsula Revalid de 3 ori pe zi se va face dupa prima lunade tratament.
Nu au fost observate interactiuni la pacientii cu medicatie concomitenta.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review