Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Revitalizant x 60cps Fares

24,90 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Revitalizant x 60cps Fares
opiniile clientilor
Fares

Producător:


Fares

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Revitalizant x 60cps Fares

Prezentare:
1 cutie contine 60 capsule a 480 mg Energizant
Îmbunătăţeşte forţa fizică şi rezistenţa la efort

Ingrediente/capsula:
Spirulina platensis
Fructe de schinduf (Foenum graeci semen)
Radacina de Maca (Lepidium meyenii radix) 96 mg
Radacina de ginseng (Ginseng radix)
Lucerna (Medicaginis herba)
Extract de Astragalus membranaceous standardizat în min. 70% polizaharide
Extract de Guarana (Paullinia cupana) standardizat în min. 12% cafeină 24 mg

Spirulina conţine 70% proteine de înaltă calitate (mai multe decât carnea) şi o multitudine de micro şi macroelemente, inclusiv fier, calciu, magneziu, zinc, fosfor, seleniu, o mare cantitate de vitamine, acizii nucleici (ADN şi ARN), care sunt foarte uşor asimilabili de către organism. Ajută regenerarea celulară şi încetinire a proceselor de îmbătrânire. Este recomandată în timpul eforturilor de mare intensitate sau de lungă durată, în carenţele de minerale, anemie, astenie.

Semintele de schinduf sunt foarte bogate în proteine. Au acţiune tonică generală, stimulentă neuro-muscular, antiastenică, stimulează apetitul şi secreţia de salivă şi suc gastric. Sunt indicate în stări de anemie, convalescenţă, astenie fizică şi astenie psihică, nevroze, anorexie şi mai ales ca tratament complementar pentru scăderea colesterolului şi controlul valorilor glicemiei la persoanele diabetice.

Maca, cunoscută şi sub denumirea de "ginseng peruvian" a fost folosită timp de secole ca tonic general.

Efectele sale se datorează conţinutului mare de aminoacizi şi substanţe nutritive vitale (seleniu, calciu, magneziu şi fier ). Cercetările recente au arătat că alcaloizii din rădacină exercită un efect benefic asupra glandelor suprarenale, producând astfel un plus de energie şi vitalitate. Are şi efect adaptogen, ajutând adaptarea organismului la suprasolicitări fizice şi psihice.

Ginsengul este un renumit tonic, revigorant şi fortifiant al organismului. Îmbunătăţeşte adaptarea la stres crescând capacitatea de lucru şi concentrare. Îdepartează starea de oboseală şi slăbiciune, creşte imunitataea, reduce glicemia, colesterolul, previne procesele de îmbătrânire.

Lucerna aduce un aport important de vitamine (C, A, B, P, D, E, PP, K) şi minerale (Ca, K, Fe), care stimulează procesele imunologice, cresc apetitul, ajută refacerea organismului în perioadele de convalescenţă, oboseală cronică şi suprasolicitare acţionânad ca energizant asupra întregului organism.

Astragalusul sau Unghia găinii a fost folosit de peste 2000 de ani în medicina tradiţională chineză pentru a creşte energia vitală a organismului. Are proprietăţi tonice, adaptogene, antianemice, hepatoprotectoare, neurotonice, cardiotonice, antivirale, antioxidante protejând celulele de alterarea produsă de radicalii liberi.

Guarana este o plantă tropicală care creşte în pădurile amazoniene din Brazilia.Este folosită de sute de ani pentru combaterea oboselii. Conţine un compus chimic identic cu cafeina din cafea dar de 3,5 ori mai concentrat.Guarana stimulează sistemul nervos central şi glandele suprarenale, îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului cardiovascular şi metabolismul glucidic. Este de mare ajutor persoanelor care desfăşoară o muncă intelectuală, elevilor şi studenţilor, în perioada examenelor, contribuind la îmbunătăţirea capacităţii de concentrare şi a memoriei. În cazul sportivilor, îmbunătăţeste forţa fizică şi rezistenţa.

Proprietati:>
-neurotonic
-antianemic
-remineralizant
-stimulent
-antioxidant

Recomandat in :
-sindromul de oboseală cronică
-astenie, anemie
-convalescenta
-adaptare la stres
-creşte rezistenţa la efort şi capacitatea de concentrare

Mod de administrare :
1-2 capsule de 2-3 ori pe zi, între mese, nu mai târziu de ora 20.
Durata curei: 1-2 luni, sau conform recomandării medicului.
Cura se poate repeta dupa o pauză de o lună.

Atentionari:
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare :
Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substantele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare şi interacţiuni:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review