Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Solgar Echinacea 100 capsule

71,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Solgar Echinacea 100 capsule
opiniile clientilor
Solgar

Producător:


Solgar

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Solgar Echinacea 100 capsule

Indicatii
Echinacea este o plantă originară în America de Sud/ fiind considerată una dintre cele mai importante plante pentru protecția și consolidarea organismului.
Principalele ingrediente active ale Echinaceei sunt polizaharidele/ flavonoidele și poliacetilenele/ ce contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Studiile au demonstrat faptul că Echinacea are o acțiune imunomodulatoare și are un rol de stimulator al funcționării sistemului imunitar.
Echinacea are efecte benefice în prevenirea apariției infecțiilor de tract respirator/ putând fi utilă ca supliment în cazul răcelilor sau a infecțiilor bacteriene și virale.
Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate/ 100% naturale
Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic
Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie
Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie
Fiecare produs este fabricat separat/ in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor
Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului/ pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie/ contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.
Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate/ stabilitate/ perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.
Produsele solgar nu contin zaharuri/ sare/ amidon/ drojdie/ porumb/ soia/ grau/ gluten sau lactoza/ putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.
Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele/ atentia/ si dragostea/ cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate/ oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure/ dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni/ coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.
Compozitie:
Fiecare capsulă vegetală asigură:
Pudră din planta de Echinacea 265 mg
Extract pudră din planta de Echinacea (4:1) (Echinacea purpurea) 65 mg
Administrare sau Utilizare:
A se administra ca supliment alimentar pentru adulți/ una (1) până la două (2) capsule vegetale pe zi/ înainte de masă.
Ambalare:
100 cps

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review