Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Solgar Ester-C 500mg 50 capsule vegetale

59,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Solgar Ester-C 500mg 50 capsule vegetale
opiniile clientilor
Solgar

Producător:


Solgar

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Solgar Ester-C 500mg 50 capsule vegetale

Vitamina C este o vitamină antioxidantă esențială sănătății organismului/ fiind în special importantă pentru menținerea sănătății pielii.
Funcția sa primară este aceea de a contribui la sintetizarea colagenului/ o proteină necesară pentru formarea pielii/ ligamentelor/ oaselor și dinților/ cât și pentru întărirea pereților vaselor de sânge. În plus/ vitamina C joacă un rol important în absorbția fierului/ care este necesar pentru formarea celulelor roșii.
De asemenea/ are un rol în utilizarea fierului și acidului folic/ una dintre vitaminele complexului B. Este bine-cunoscut faptul că Vitamina C se distruge prin procesarea alimentelor în mai mare măsură decât orice altă substanță nutritivă. Este de asemenea de notorietate faptul că organismul nu depozitează vitamina C/ având tendința de a excreta cantități excesive.
Ester-C ® reprezintă o formă inovativă de vitamina C/ care include de asemenea și metaboliții vitaminei C. Acești metaboliți ajută vitamina C să pătrundă în sistemul circulator mai repede/ în cantități mai mari și cu pierderi mai mici.
În plus/ metaboliții Ester-C ® ajută vitamina să penetreze celulele albe mai eficient. Celulele albe/ după cum este bine-cunoscut/ necesită niveluri ridicate de vitamina C în procesul lor metabolic.
Astfel/ Ester-C ® susține rolul crucial al celulelor albe în sistemul imunitar. Ester-C ® se absoarbe de aproximativ patru ori mai mult/ se activează de două ori mai repede și rămâne în sânge de două ori mai mult timp decât vitamina C normală.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți/ între una (1) și trei (3) capsule vegetale pe zi/ preferabil în timpul mesei.

Fiecare capsulă vegetală asigură:
Vitamina C (sub formă de Ester-C®/ ascorbat de calciu) 500mg
Complex de bioflavonoide din citrice 25 mg
Pudră de măceșe (Rosa canina) 10mg
Extract din pudră de fructe Acerola (Malpighia glabra) (4:1) 10mg
Rutină 5mg

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review