Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Solgar Methylcobalamin - B12 1000mcg comprimate

59,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Solgar Methylcobalamin - B12 1000mcg comprimate
opiniile clientilor
Solgar

Producător:


Solgar

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Solgar Methylcobalamin - B12 1000mcg comprimate

Indicatii:

Vitamina B12 este vitală pentru sistemul nervos/ reprezentând cheia pentru formarea celulelor roșii sănătoase. Vitamina B12 și acidul folic/ ca furnizor al grupurilor metil/ facilitează reducerea nivelurilor ridicate de homocisteină până la limite sigure. Pentru a fi utilizată în mod eficient/ vitamina B12 trebuie mai întâi să se transforme în metilcobalamină/ sub efectul enzimei MTTR.
Pentru multe persoane/ această conversie endogenă este insuficientă ca urmare a anormalităților regăsite la nivelul genelor aferente enzimei MTTR/ cât și în cazul afecțiunilor de tipul diabetului sau anemiei pernicioase.
Studiile au demonstrat faptul că vitamina B12/ sub formă de metilcobalamină/ este activată în mod direct prin absorbție. În plus/ tableta sublinguală B12 beneficiază de o mai bună absorbție prin mucoasa bucală.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni

Administrare:

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți/ o (1) tabletă pe zi/ preferabil în timpul mesei. A se așeza între obraz si gingie/ sub limbă sau a se mesteca.

Compozitie:
Vitamina B12 (sub formă de metilcobalamină)1000g


Ambalare:

30 tablete
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review