Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Solgar Vitamin E 1000IU 50 capsule moi

112,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Solgar Vitamin E 1000IU 50 capsule moi
opiniile clientilor
Solgar

Producător:


Solgar

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Solgar Vitamin E 1000IU 50 capsule moi

În procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante/ termenul de „tocoferoli” era folosit pentru a defini cei patru compuși inițiali cu structură asemănătoare.
Tocoferolii joacă un rol important/ reprezentând principalii antioxidanți solubili în grăsimi ce protejează organismul uman împotriva radicalilor liberi.
Alfa tocoferolul din Vitamina E previne descompunerea acizilor grași saturați și a vitaminei A/ cât și combinarea cu alte substanțe ce ar putea dăuna organismului.
Vitamina E are de asemenea abilitatea de a se uni cu oxigenul și de a preveni transformarea acestuia în peroxizi toxici. Acest lucru permite alimentarea mai bogată a celulelor roșii cu oxigenul pur pe care sângele îl transportă către inimă și alte organe.
Vitamina E joacă un rol esențial în respirația celulară a tuturor mușchilor/ în special a celor cardiaci și scheletici. Vitamina E face posibilă funcționarea acestor mușchi și a nervilor cu mai puțin oxigen/ crescând astfel nivelul de rezistență și vitalitate a acestora. Provoacă de asemenea dilatarea vaselor sangvine/ permițând transmiterea unui flux mai mare de sânge către inimă. Vitamina E contribuie de asemenea la hrănirea celulelor/ la întărirea pereților vaselor capilare și la protejarea celulelor roșii împotriva distrugerii de către otrăvuri precum perhidrolul din sânge.

Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți/ o (1) capsulă moale pe zi/ preferabil în timpul mesei.

Fiecare capsulă moale asigură:
Vitamina E (1000 UI/ sub formă de d-alfa tocoferol) 671 mg
Complex de tocoferoli (d-beta/ d-gamma/ d-delta/ d-alfa tocoferol) 44.5mg

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review