Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Sunatoare si Ginseng
Cod produs: A102322

9,72 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Sunatoare si Ginseng
opiniile clientilor
Medica Pro Natura

Producător:


Medica Pro Natura

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

Sunatoare si Ginseng

Compozitie:

-sunatoare (Hyperici herba) 0,200g/cps, radacina ginseng (Ginseng radix) 0,050g/cps.

Antidepresiv, cicatrizant, imunostimulator, hepatoprotector, anxiolitic.

Sunatoarea poate diminua inflamatiile mucoaselor bronhice si urogenitale; poate reduce ulceratiile mucoasei gastro - duodenale si regleaza tranzitul intestinal. Favorizeaza eliminarea renala a apei. Stimuleaza activitatea veziculei biliare si drenarea bilei. Bun cicatrizant al mucoasei gastro – duodeno – intestinale.

Radacina de ginseng este un tonic general; influenteaza pozitiv eritropoeza; creste rezistenta si capacitatea de aparare a organismului; reduce depunerea ateromului si scleroza vaselor de sânge; hepatoprotector; îmbunatateste dinamica sexuala. Foarte importante sunt efectele ginsengului la nivel SNC: reduce Anxietatea si astenia.

Prin potentarea actiunii antidepresive a ginsengului cu cea a sunatoarei, produsul este de ajutor în fenomenele depresive care apar în perioadele de dezintoxicare necesare în urma consumului de substante dopante, alcool, narcotice ilegale, etc; diminueaza intensitatea episoadelor depresive; reface echilibrul si grabeste cicatrizarea mucoasei gastro – duodeno – intestinale; de ajutor în cazul unei vezicule biliare „lenese”.

 

 

Administrare:

1cps/zi, seara, înainte de masa, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 1 luna. La recomandare medicului curant doza poate fi marita la 2-3cps/zi.


Precautii:

Rareori, utilizarea îndelungata poate cauza “hipericism”, fenomen constând în tulburari psihomotorii; eriteme edematoase; fenomene de fotosensibilizare.

 

Ambalaj;

-30 cps

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review