Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Tonic cerebral sirop 200ml
Cod produs: A103910

13,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Tonic cerebral sirop 200ml
opiniile clientilor
Dacia Plant

Producător:


Dacia Plant

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

Tonic cerebral sirop 200ml

Descriere

Creierul este principalul coordonator si centru de comanda al organismului, fiind alcatuit din peste 10 milioane de neuroni. Activitatea cerebrala integreaza functiile cognitive, prin intermediul carora omul cunoaste realitatea, acestea incluzând: atentia, memoria, gândirea si învatarea. Informatiile care trebuiesc memorate produc, la nivelul neuronilor, modificarea potentialului electric de membrana, fiind retinute temporar sub forma de activitate electrica, în functie de intensitate informatia putând fi ''impregnata'' pe o durata mai lunga sau mai scurta de timp.
Siropul natural TONIC CEREBRAL constituie un amestec de plante care produc o crestere energetica la nivelul scoartei cerebrale prin cresterea captarii glucozei si a oxigenului la nivel neuronal si prin crestera sintezei de ATP (acidul adenozintrifosforic reprezentând forma de stocare a energiei la nivel celular), reusind în acest mod sa produca stimularea proceselor si a functiilor cerebrale. Siropul TONIC CEREBRAL este recomandat atât în cazul dificultaților de concentrare cât si pentru a sustine performantele cerebrale în perioadele de solicitare intelectuala intensa.

Compozitie

busuioc, menta, rozmarin, ginkgo biloba, roinita, ceai verde, uleiuri volatile (busuioc, menta si roinita)

SUBSTANÅ¢E ACTIVE: flavonoide, ginkgolide, acid rozmarinic, mentol, mentona, uleiuri volatile.

Administrare

Actiuni
stimulent mental, stimulent al circulatiei cerebrale, îmbunatateste memoria si procesele cognitive, activeaza metabolismul energetic celular la nivelul scoartei cerebrale, creste capacitatea de concentrare, creste tonusul psihic, antidepresiv, anxiolitic, reglator psiho-emotional, adaptogen

Indicatii
se utilizeaza ca adjuvant în: tulburari de atentie si de memorie, pentru cresterea performantelor mentale si a puterii de concentrare, deficiente cognitive, surmenaj psihic si intelectual, stari de oboseala mentala, dureri de cap ce apar pe fond nervos, migrene, stari de nervozitate, angoasa, depresii, anxietate, stres, distonii neurovegetative

Administrare
Adulti si copii peste 14 ani: câte o lingura de sirop de 3-4 ori pe zi, înainte de mese. Copii 7-14 ani: câte o lingurita de sirop de 3-4 ori pe zi, înainte de mese.

Contraindicatii
diabet zaharat, sarcina, alaptare, alergie la oricare din componentele produsului
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review