Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
TranzActiv 20 comprimate
Cod produs: A101760

11,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
TranzActiv 20 comprimate
opiniile clientilor
Health Advisors

Producător:


Health Advisors

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

TranzActiv 20 comprimate

TranzActiv se recomanda ca supliment alimentar in vederea mentinerii unui tranzit intestinal optim.

Actioneaza la nivelul colonului, direct asupra mucoasei intestinale prin derivatii antrachinonici eliberati sub influenta florei intestinale, din glicozidele precursoare, continute in produsul vegetal.
TranzActiv imbunatateste tranzitul intestinal dupa aproximativ 6-8 ore de la administrarea orala (eliminarea a 1-2 scaune moi sau semilichide).
TranzActiv este indicat in toate formele de constipatie: in cazul imobilizarii la pat, datorata bolilor sau tulburarilor digestive, habituala, indusa de medicamente (ex.narcotice). Poate fi folosit pentru golirea si prepararea intestinului pentru chirurgie sau examinare sau cand trebuie evitate efortul / durerea : interventii chirurgicale, hipertensiune, AVC, hernie, hemoroizi.

Compozitie:
Un comprimat TranzActiv contine extract uscat de fructe de Senna (Senna acutifolia), corespunzator la 20 mg glicozide hidroxiantracenice exprimate in senoside B si excipienti : lactoza monohidrat, polividona K30, fosfat acid de calciu dihidrat, carboximetilceluloza sodica, amidon 1500 partial pregelatinizat, talc si stearat de magneziu.
TranzActiv este unul din putinele laxative naturale, Senna reprezentand frunzele, respectiv fructele speciilor de Cassia augustifolia si Cassia acutifolia, plante ierboase din familia leguminoaselor, intalnite in flora Africii tropicale si a tarilor arabe.
Extractul recoltat in scop medicinal contine compusi antrachinonici, in special senisoli si senoside, precum si flavonoizi si mucilagii, datorita carora se realizeaza efectul laxativ si purgativ.

Administrare:
1-2 comprimate/zi, impreuna cu lichide,de preferinta seara, la culcare, pentru a obtine un scaun semilichid in cursul diminetii urmatoare.
Durata administrarii se recomanda a fi de maxim 7 zile, pentru a evita fenomenele de obisnuinta sau dependenta.
Nu se ia timp de aproximativ 2 ore de la administrarea altui medicament, interferand cu absorbtia acestuia.
Dozele pentru copii precum si folosirea in timpul sarcinii vor fi recomandate de medic.  

Ambalare:
Cutie cu 2 blistere a cate 10 comprimate.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review