Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Urisan 30 capsule Sun Wave
Cod produs: A102917

57,20 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Urisan 30 capsule Sun Wave
opiniile clientilor
Sun Wave Pharma

Producător:


Sun Wave Pharma

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

Urisan 30 capsule Sun Wave

Cea mai concentrata forma de extract de afine rosii 300 mg (cu un continut de 20% proantocianide), în combinatie cu ulei de neem, o formula care s-a dovedit eficienta si foarte bine tolerata, chiar în utilizarea pe termen lung, pentru profilaxia si tratamentul infectiilor si inflamatiilor urinare.

Într-o lume în care medicamentele de sinteza au atins apogeul, unde în unele cazuri efectele adverse, din pacate, le depasesc pe cele benefice, terapia alternativa, bazata pe medicatie naturala, nu poate fi decât benefica. Se spune ca daca am aduna si pune cap la cap toate informatiile cuprinse în medicina traditionala (indiana, azteca, chineza), am gasi remedii pentru toate afectiunile existente.

Urisan este un produs natural pe baza de extract de afine rosii, având cea mai mare concentratie de proantocianide, fapt care-l face sa fie un produs deosebit de eficient în infectiile si inflamatiile urinare

Urisan este produs la cele mai înalte standarde de calitate si puritate, pentru a asigura pacientilor o eficienta clinica deosebita.

La începutul secolului XX s-a constatat ca femeile din triburile indiene din America de Nord, care utilizau frecvent afinele pentru a se trata de diverse afectiuni, faceau mai putine infectii urinare decât restul femeilor din America. Pe baza acestor observatii empirice a început sa fie studiata compozitia extractului de afine pentru a determina mecanismul prin care afinele pot ajuta la vindecarea si prevenirea infectiilor urinare. Astfel studiile recente au aratat ca acestea au în compozitie numeroase substante active, dintre care cele mai importante pentru tractul urinar sunt proantocianidele (PAC)

Proantocianidele din compozitia Urisan inhiba adeziunea fimbriilor bacteriene de epiteliul tractului urinar. Acestea ne mai putând adera de tractul urinar, nu se mai pot multiplica si sunt ”spalate” de pe suprafata epiteliului urinar. Aceasta actiune se manifesta în special asupra tulpinilor de Escherichia Coli, bacterii care sunt responsabile de peste 85% din infectiile urinare.

Unul din avantajele majore al produsului Urisan este faptul ca actioneaza atât pe tulpinile de Escherichia Coli sensibile la antibiotice, dar si pe cele rezistente. Efectul antiadeziv dureaza pâna la 10 ore de la administrare, astfel fiind suficienta administarea unei singure capsule/zi, pe termen lung, în profilaxia infectiilor si inflamatiilor urinare, fapt ce duce la o complianta deosebita din partea pacientilor.

Uleiul de neem din compozitia Urisan are actiune antibacteriana, antivirala si antifungica nespecifica.

Datorita tuturor acestor beneficii, Urisan este recomandat în asociere cu tratamentul antibiotic, în infectiile acute de tract urinar, unde se vor administra 3 capsule Urisan/zi, atât cât dureaza si tratamentul antibiotic. Ulterior, pentru a preveni recidivele si recurentele, ca post-tratament antibiotic, se recomanda administrarea a 2 capsule Urisan/zi, pentru înca 10-15 zile/luna.

Pentru prevenirea infectiilor si inflamatiilor urinare repetate, se va administra 1 capsula Urisan/zi, pe termen lung, fara riscul de a dezvolta reactii adverse. Se recomanda folosirea Urisan în mod deosebit de catre femei, în perioadele reci, deoarece creste incidenta infectiilor urinare (cistite, uretrite); cu 1 capsula Urisan/zi, administrata începând cu primele zile ale toamnei, putem trece iarna fara disconfortul provocat de catre afectiunile mai sus mentionate.
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review