Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Zenyth ColonHelp probiotic 240g

56,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
PO┼×TA ROM├éN─é:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Zenyth ColonHelp probiotic 240g
opiniile clientilor
Zenyth

Produc─âtor:


Zenyth

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

Zenyth ColonHelp probiotic 240g

Indicatii:

Este o versiune de ColonHelp, în care pe lâng─â fibre (in, psyllium) au fost ad─âugate inulin─â pentru efectul prebiotic ╚Öi un complex probiotic, în concentra╚Ťie de 3 miliarde CFU (colonii formatoare)/linguri╚Ť─â dozatoare. Probioticele con╚Ťin culturi de micro-organisme vii ╚Öi active, care tranziteaz─â întreg tubul digestiv, colonizând intestinul gros cu bifidobacterii ╚Öi lactobacili ╚Öi având ca rezultat crearea unui mediu nefavorabil dezvolt─ârii agen╚Ťilor patogeni.

Compozitie:

Semin┼úe de in pentru stimularea digestiei ┼či drenarea reziduurilor din colon.
T─ârâ┼úe de psyllium pentru înl─âturarea toxinelor ┼či sc─âderea colesterolului.
Inulin─â este o fibr─â solubil─â util─â, printre altele, în reglarea glicemiei.
Frunzele de ment─â stimuleaz─â digestia, au efect antibiotic ┼či combat gre┼úurile.
Fructe de anason stimuleaz─â peristaltismul intestinal ┼či secre┼úiile digestive ┼či este tonic nervos.
Fructe de chimen pentru eliminarea gazelor intestinale.
Fructele de fenicul au propriet─â┼úi antiseptice, antispasmodice ┼či carminative.
Argil─â pentru legarea toxinelor ┼či eliminarea lor.
Culturi probiotice 0,75% (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus) pentru refacerea florei intestinale.

Actiuni:

    contribuie la protejarea ╚Öi refacerea florei intestinale, la men╚Ťinerea func╚Ťion─ârii sistemului imunitar. Probioticele din produs contribuie la reducerea intoleran╚Ťei la lactoz─â, la îmbun─ât─â╚Ťirea absorb­╚Ťiei mineralelor, la reducerea simptomelor infec╚Ťiilor intestinale ╚Öi reglarea tranzitului, atât pentru tendin╚Ťa la constipa╚Ťie, cât ╚Öi pentru tendin╚Ťa la scaune diareice. Datorit─â mentei, feniculului, anasonului ╚Öi chimenului, produsul ajut─â la îmbun─ât─â╚Ťirea digestiei ╚Öi la reducerea balon─ârii.
    Bacteriile probiotice care intr─â în compozi╚Ťia produsului ColonHelp Probiotic Forte au viabilitate ╚Öi biodisponibilitate crescute, asigurate prin microîncapsularea într-o matrice special─â, 100% natural─â, dublu strat, unul proteic-polipeptidic rezistent la pH-ul acid al stomacului ╚Öi unul polizaharidic, care confer─â stabilitate prin protec╚Ťia împotriva umezelii ╚Öi c─âldurii.
    Ca suport pentru înmul╚Ťirea probioticelor în colon, ColonHelp Probiotic Forte vine cu un con╚Ťinut ridicat de fibre solubile cu efect prebiotic (inulin─â), care împreun─â cu fibrele insolubile contribuie la evacuarea colesterolului hepatic pe cale biliar─â.

Administrare:
Doze uzuale: Copii peste 12 ani ╚Öi adul╚Ťi: 1-2 linguri╚Ťe dozatoare pe zi (8-16 g); doza maxim─â: 3 linguri╚Ťe pe zi (24 g).

Produsul se administreaz─â în cure de detoxifiere ╚Öi refacere a florei intestinale, de 1-3 luni, o dat─â sau de dou─â ori pe an. Începe╚Ťi cura cu o linguri╚Ť─â dozatoare pe zi, apoi cre╚Öte╚Ťi treptat consumul pân─â la doza optim─â tolerat─â. Produsul se administreaz─â amestecat cu 200 ml de lactate fermentate (iaurt, sana, lapte b─âtut) - pentru efecte maxime, iar în lipsa acestora cu ap─â sau suc de fructe. Nu consuma╚Ťi produsul ca atare, f─âr─â lichide, pentru c─â v─â pute╚Ťi îneca!

Important! Pe parcursul curei, consumul de ap─â/lichide trebuie s─â fie de 1,5-2 litri zilnic.

Acest produs nu creeaz─â dependen╚Ť─â ╚Öi poate fi consumat pe termen lung ca supliment de fibre în alimenta╚Ťie (4-8 g/zi).

Precau╚Ťii/contraindica╚Ťii:

Pentru copii sub 12 ani, femei îns─ârcinate sau care al─âpteaz─â, persoane cu afec╚Ťiuni grave sau care au suferit interven╚Ťii chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente, persoane cu diabet zaharat aflate în tratament se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

Condiţii de păstrare:

Flaconul este sigilat. Dup─â deschiderea flaconului v─â recomand─âm p─âstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumin─â ┼či umezeal─â, la o temperatur─â sub 22 grade Celsius ┼či o umiditate relativ─â a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate:

12 luni, respectând condi┼úiile de p─âstrare de mai sus. Data fabrica┼úiei ┼či data expir─ârii sunt trecute pe capacul flaconului!

Ambalare:

204gr

Spune-┼úi p─ârerea aici ┼či ajut─â-i pe ceilal┼úi s─â aleag─â mai informa┼úi. review