Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Zir Fos 250mg plicuri

36,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
PO┼×TA ROM├éN─é:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Zir Fos 250mg plicuri
opiniile clientilor
ALFA WASSERMANN

Produc─âtor:


ALFA WASSERMANN

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

Zir Fos 250mg plicuri

 Zir-Fos® este cel mai performant produs de refacere a florei intestinale, datorit─â celor mai eficien┼úi ingredien┼úi activi descoperi┼úi pân─â în prezent ┼či a compu┼čilor s─âi vitaminiza┼úi. Printr-o administrare simpl─â, Zir-Fos® regleaz─â toate tulbur─ârile tranzitului intestinal, fiind singurul produs farmaceutic cu rezultate benefice atât în ameliorarea constipa┼úiei, cât ┼či în tratarea diareei, odat─â cu alte probleme specifice disconfortului abdominal.

Care sunt alia┼úii Zir-Fos® în refacerea bunei func┼úion─âri a digestiei?
Ingredientul activ probiotic, Bifidobacterium longum W11®, este cea mai comun─â tulpin─â de bifidobacterii descoperite la om. Printr-o formul─â inovatoare, tulpinile vii de Bifidobacterium longum ajung direct la nivelul colonului, unde ader─â la mucoasa intestinal─â, repopuleaz─â flora ┼či u┼čureaz─â eliminarea produ┼čilor neabsorbi┼úi.

Ingredientul prebiotic, reprezentat de Actilight®, este un zaharid patentat, nedigerabil ╚Öi neabsorbabil, care ajunge nemodificat în colon, unde devine hran─â specific─â numai pentru tulpinile de Bifidobacterium longum W11®.

Vitaminele din grupul B (B1, B2, B6, B12), atât de necesare bunei func┼úion─âri a organismului, sunt asigurate de Zir-Fos® în cantit─â┼úile necesare aportului zilnic normal, respectând reglementarile în vigoare la nivel european.

Administrare:
 Zir-Fos® poate fi utilizat de c─âtre orice pacient, indiferent de vârst─â sau greutate. În plus, gustul pl─âcut de caramel îl va face îndr─âgit de to┼úi membrii familiei. Doza recomandat─â este de 1 plic pe zi, la cel pu┼úin 2 ore dup─â mas─â, sau între dou─â administr─âri de antibiotic, dac─â este cazul.

Con┼úinutul unui plic se dizolv─â într-un sfert de pahar de ap─â sau lapte ┼či se administreaz─â imediat dup─â preparare.

Daca urma┼úi un tratament antibiotic de 7-10 zile este bine s─â începe╚Ťi administrarea Zir-Fos® din antepenultima zi de tratament antibiotic (ziua 5, respectiv 8). Dac─â medicul v-a recomandat îns─â un tratament antibiotic de cel pu┼úin dou─â s─âpt─âmâni, atunci este de preferat s─â începe┼úi administrarea
Zir-Fos® din prima zi de tratament antibiotic ┼či s─â mai continua┼úi înc─â 10 zile dup─â ce a┼úi terminat respectiva cur─â antibiotic─â.

Astfel, flora intestinal─â depopulat─â de tratamentul antibiotic, se va reface în mod eficient.

Prezentare:
Cutie cu 12 plicuri

Producator:
Alfa Wassermann

Spune-┼úi p─ârerea aici ┼či ajut─â-i pe ceilal┼úi s─â aleag─â mai informa┼úi. review