Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
9 Vita
Cod produs: X00070

15,30 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
9 Vita
opiniile clientilor
Shanghai Sine Huanghe Pharmaceut

Producător:


Shanghai Sine Huanghe Pharmaceut

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

9 Vita

Prezentare:flacon 100 drajeuri;


Compozitie/drajeu
    vitamina A   750 micro g;
    vitamina B1   1mg;
    vitamina B2   1mg;
    vitamina B6   0,5mg;
    vitamina C      30mg;
    vitamina D  4 micro g;
    vitamina E 1mg;
    niacina 10mg;
    D-Pantotenat de calciu  1mg;
Vitamina A contribuie la:metabolismul normal al fierului,mentinerea sanatatii membranelor mucoase si a pielii,mentinerea vederii normale,functionarea normala a sistemului imunitar si contribuie la procesul de diferentiere celulara.
Vitamina B1(tiamina) contribuie la:metabolismul energetic normal,functionarea normala a sistemului nervos mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a inimii.
Vitamina B2(riboflavina)contribuie la metabolismul energetic normal,la functionarea normala a sistemului nervos,la mentinerea sanatatii membranelor mucoase,la mentinerea globulelor rosii normale,la mentinerea sanatatii pielii,la mentinerea vederii normale,contribuie la metabolismul normal al fierului ,la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii .
Vitamina B6(piridoxina)contribuie la sinteza normala a cisteinei,la metabolismul energetic normal,la functionarea normala a sistemului nervos,la metabolismul normal al homocisteinei,la metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor,la mentinerea sanatatii psihice,la formarea normala a globulelor rosii,contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar,la reducerea oboselii si extenuarii,la reglarea activitatii hormonale.
Vitamina C contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea,la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a pielii,a vaselor de sange dar si pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor ,contribuie la formarea normala a  colagenului pentru functionarea normala a sistemului nervos,la mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a sistemului imunitar,contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ,la reducerea oboselii si extenuarii,contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E si creste absorbtia fierului.
Vitamina D contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului ,la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange,la mentinerea sanatatii sistemului osos,la mentinerea functiei normale a sistemului  muscular,la mentinerea sanatatii dintilor,la functionarea normala a sistemului imunitar si participa la procesul de diviziune celulara.
Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Vitamina B3(niacina) contribuie la metabolismul energetic normal,la functionarea normala a sistemului nervos,la mentinerea sanatatii psihice,la mentinerea sanatatii membranelor mucoase,la mentinerea sanatatii pielii si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.
Pantotenat de calciu(sare de calciu a acidului pantotenic).Acidul pantotenic contribuie la metabolismului energetic normal,la sinteza normala si la metabolizarea hormonilor steroizi,a vitaminei D si a unor neurotransmitatori ;contribuie a reducerea oboselii si extenuarii si la performanta mentala normala.


Mod de administrare:1 drajeu pe zi;

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review