Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Apa de gura cu propolis TIS 20ml

5,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Apa de gura cu propolis TIS 20ml
opiniile clientilor
TIS farmaceutic

Producător:


TIS farmaceutic

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Apa de gura cu propolis TIS 20ml

Produsul conține tinctură de propolis și extracte din mușețel, salvie și muguri de plop, având proprietăți dezinfectante, deodorante și local anestezice.

În contact cu glandele din cavitatea bucală provoacă o senzație plăcută, inhibă mirosul neplăcut și stimulează salivația.

Se găsește sub formă concentrată, care se diluează înainte de folosire.

Este recomandată pentru igiena zilnică a mucoasei bucale, în tratamentul local al infecțiilor și inflamațiilor localizate la nivelul cavității bucale (stomatite, glosite, gingivite), pentru micșorarea hipersensibilității dentinare și pentru împrospătarea respirației.

Principii active: extracte naturale (propolis, salvie, mușetel, muguri de plop), clorură de zinc.

Utilizare:
Pentru utilizare se realizează o soluție din 10-20 picături APĂ DE GURĂ CU PROPOLIS în jumătate de pahar cu apă; se clătește cavitatea bucală, de 2-3 ori cu soluția astfel preparată.

Prezentare: flacon 20 ml

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review