Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Aptamil Confort 400g

45,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Aptamil Confort 400g
opiniile clientilor
Danone Nutricia

Producător:


Danone Nutricia

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Aptamil Confort 400g

Aptamil® CONFORT este rezultatul a peste 40 de ani de cercetare in sanatatea gastrointestinala. Cercetarile noastre ne-au permis sa dezvoltam formula Aptamil® CONFORT pentru bebelusii cu colici si/sau constipatie. Acesta este un aliment destinat unui scop medical special si trebuie utilizat sub supraveghere medicala.

Aptamil® CONFORT contine :
• GOS/FOS: combinatia nostra unica de galacto- si fructooligozaharide
• Beta-palmitat
• Proteine hidrolizate: Hidrolizarea inseamna fragmentarea proteinelor prezente natural in laptele de vaca in bucati mai mici pentru a reduce riscul sa genereze o reactie alergica

FOARTE IMPORTANT
Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau. Se recomanda alaptarea exclusiva cu lapte matern pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni. Se utilizeaza numai la indicatia medicului sau asistentului medical si numai dupa instruirea mamei privind utilizarea produsului.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review