Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Astragalus Forte 30 capsule Vitacare
Cod produs: A102934

33,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
14.49 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Astragalus Forte 30 capsule Vitacare
opiniile clientilor
Vitacare

Producător:


Vitacare

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Astragalus Forte 30 capsule Vitacare

Beneficii :

  • reface numarul de celule rosii din maduva osoasa
  • poate stimula productia de interferon a organismului
  • poate actiona ca antiviral si tonic cerebral efecte pozitive in afectiuni ale ficatului si actioneaza impotriva efectelor toxice ale chimioterapiei
  • poate reface pana la normal numarul de celule T la pacientii bolnavi de cancer, SIDA etc
  • prezinta proprietati anti-virale (inclusiv virusurile de hepatita), anti-bacteriene (inclusiv diferite forme de streptococ) anti-inflamatoare, diuretice (ajuta la eliminarea fluidelor din organism).

Compozitie :

  • Extract standardizat 4:1 din radacina de Astragalus (Astragalus membranaceus) … 450mg

  • Excipienti : amidon, silicagel micronizat

ACÅ¢IUNE :

ASTRAGALUS FORTE, ajuta la întarirea sistemului imunitar. Poate fi recomandat ca tonic pentru splina, rinichi, plamâni si sânge. Activitatea farmacologica a acestui extract de radacina include, pe lânga accesoriu imunitar, activitatea antivirala si antibacteriana, de protectie a ficatului, a sistemului digestiv si cardiovascular. ASTRAGALUS poate stimula actiunea interferonului .De asemenea, poate reduce efectele secundare ale chimio si radioterapiei.

INDICAÅ¢II:

Produsul Astragalus contine extract din radacina de Astragalus membranaceus, una din cele mai complexe plante medicinale, cunoscute pentru actiunea benefica privind refacerea numarului de celule rosii din maduva osoasa. De asemenea, produsul Astragalus poate stimula productia de interferon a organismului, putând actiona ca antiviral si tonic cerebral si având efecte pozitive în afectiuni ale ficatului (hepatite) si actionând împotriva efectelor toxice ale chimioterapiei. Administrat în doze terapeutice, Astragalus poate reface pâna la normal numarul de celule T (o forma specifica de celule albe) la pacientii bolnavi de cancer, SIDA etc. Polizaharidele din Astragalus stimuleaza activitatea corticala a pituitarei-adrenale si reface numarul de celule rosii fabricate în maduva oaselor în cazul leucemiilor. S-a mai demonstrat de asemenea ca Astragalus stimuleaza productia proprie de interferon a organismului fiind astfel util în tratarea bolii Alzeimer, hepatita C, suport pentru chimoterapie si întarirea functtei imunitare. Astragalus are o actiune deosebita în protejarea si întarirea sistemului imunitar în general si are actiuni foarte clare în boli specifice. Pentru sistemul imunitar stimuleaza limfocitele T si celulele “ucigase naturale” NK, mareste productia de imunoglobuline (IgA, IgG) Spectrul de actiune imunostimulatoare este însa mult mai larg incluzând: gripa, infectii ale tractului respirator, hipertensiune arteriala, inflamatii, diabet, boli hepatice inclusiv hepatita C, cancer. Are de asemenea activitati anti-virale (inclusiv virusurile de hepatita), anti-bacteriene (inclusiv diferite forme de streptococ) anti-inflamatoare, diuretice (ajuta la eliminarea fluidelor din organism).

ATENÅ¢IONÄ‚RI SPECIALE :

Astragalus nu se recomanda în caz de gripa, boli autoimune si transplant. Recomandam si consult de specialitate înainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada îndelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamâni.

MOD DE ADMINISTRARE :

1 capsula /zi, inainte de masa, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister continând 10 capsule .

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review