Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Astragalus

44,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Astragalus
opiniile clientilor
Nature's Way

Producător:


Nature's Way

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Astragalus

Astragalus este folosit ca antianemic, imunostimulator, stimuleaza producerea de celule stem in maduva, in tesutul limfatic si diferentierea lor in celule active ale sistemului imunitar.

Astragalus este una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume. Este folosita de peste 2000 de ani in Medicina Traditionala Chineza.
Huang Qi se traduce prin "conducatorul galben", referire la culoarea radacinii si la clasificarea plantei ca superioara.
Complementar in terapiile antitumorale:
      - imunostimulator: creste numarul limfocitelor CD4, activeaza celulele NK (natural uciga?e), stimuleaza functia de fagocitoza a macrofagelor, regleaza nivelul imunoglobulinelor IgA (protejeaza mucoasele), IgG (neutralizeaza toxinele si microbii din sange si din limfa);
      - stimuleaza diviziunea si diferentierea celulara normala, induce apoptoza (stimuleaza actiunea gamma-interferonului si a interleukinei IL-2, moduleaza productia endogena a factorului de necroza tumorala - TNFá);
      - stimuleaza producerea de celule stem in maduva, in tesutul limfatic si diferentierea lor in celule active ale sistemului imunitar;
      - reduce efectele secundare ale chimio si radioterapiei (leucopenie, anemie, trombocitopenie, etc.).
Imbunatateste functiile timusului si ale splinei.
Antioxidant.
Adaptogen (stimuleaza selectiv functiile organismului ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic, imunitar).
Tonic general (creste energia Qi - energia vitala care sustine intregul organism).
Antiviral, antibacterian in infectii cu virus gripal, HIV, Citomegalovirus (sindrom de oboseala cronica), Proteus, Coxsackie B-3 (miocardita virala), Herpes simplex, HPV, Borrelia Burgdorferi (boala Lyme), Staphylococcus aureus, Shigella dysenteriae, Streptococcus haemolyticus, Streptococcus pneumoniae; creste eficienta tratamentelor antivirale alopate.
Antiedematos prin efect diuretic.
Protector pulmonar in fibroza, bronsita, astm.
Protector hepatic (coleretic - colagog, reduce nivelul transaminazelor, progresia fibrozei hepatice si presiunea portala).
Protector digestiv (reduce diareea, flatulenta, hiperaciditatea gastrica).
Protector cardiovascular (reduce ateromatoza, inhiba peroxidarea lipidelor mitocondriale, stimuleaza contractilitatea musculara in angina pectorala, boala cardiaca ischemica, infarct miocardic, insuficienta cardiaca, reduce agregarea plachetara).
Creste sensibilitatea receptorilor celulari insulinici si imbunatateste microcirculatia in diabetul zaharat.
Antialergic (reduce efectele negative ale histaminei).
Reduce transpiratiile excesive.
Imbunatateste fertilitatea masculina (creste motilitatea spermatozoizilor).

Compozitie per 3 capsule:
Astragalus (Astragalus membranaceus)(extract din radacina) 1410mg.
Componente bioactve: triterpenoide (astragalozide), polizaharide, monozaharide, flavonoide, cumarine, saponine, colina, betaina, aminoacizi, magneziu, crom, mangan, potasiu, vanadiu.

Administrare:
Cate 3 capsule de 2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Ambalare:
Flacon cu 100 capsule.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review