Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Avene Crema Anti-age SPF 50+ 50ml

72,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Avene Crema Anti-age SPF 50+ 50ml
opiniile clientilor
Avene

Producător:


Avene

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Avene Crema Anti-age SPF 50+ 50ml

Crema protectie solara anti-imbatranire 50+

Fara parfum
Pentru piele sensibilă
Hipoalergenic - Non-comedogenic

Indicaţii: Loţiune de protecţie solară cu nivel foarte ridicat de protecție şi îngrijire anti-îmbătrânire cutanată, concepută pentru pielea sensibilă.
Proprietăţi: Loţiunea de protecţie solară anti-îmbătrânire SPF50+ oferă protecţie UVB şi UVA cu spectru larg datorită combinaţiei sale de ingrediente active: protecţie SunSitive®, care combină filtre solare fotostabile cu eficienţa de lungă durată. Pre-tocoferil, un precursor al vitaminei E, cu proprietăţi antioxidante. Bogat în Apă Termală Avène și în complexul activ anti-îmbătrânire cutanată * „ AscofiliteTM” combinat cu complexul de protecţie exclusiv SunSitive®, ajută la prevenirea îmbătrânirii cauzate de razele solare. Textura sa uscată la atingere, transparentă la aplicare, protejează şi hidratează** pielea sensibilă. Transparentă la aplicare, textura sa hidratează pielea sensibilă și o lasă suplă, catifelată și cu senzație de confort.
Utilizare: înainte de orice expunere la soare, aplicaţi o medie de 6 doze pe faţa şi gâtul unui adult***. Repetaţi frecvent aplicarea pentru a menţine eficacitatea. Formulat să reducă riscul de alergii.
*Activitate evaluată în vitro.
**Straturile superioare ale pielii.
***Reducând cantitate reduceţi semnificativ nivelul de protecţie.
Aplicaţi produsul fotoprotector înainte de expunerea la soare. Repetaţi frecvent aplicarea pentru a menţine protecţia, în special după înot, dacă transpiraţi sau în cazul uscării cu un prosop. Evitaţi expunerea la soare între orele 12 şi 16. Utilizarea unui produs fotoprotector nu trebuie să justifice expunerea la soare pe o perioadă mai lungă.
Expunerea excesivă la soare este un pericol grav pentru sănătate. Utilizaţi îmbrăcăminte de protecţie (pălărie, ochelari, tricou etc.). Bebeluşii şi copiii mici trebuie să evite expunerea la soare. Evitați contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă din abundență. Formulă creată pentru a reduce riscul apariției unor reacții alergice - Non - comedogenic.
Prezentare:
50 ml

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review