Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Avene Pachet Xeracalm Defi A.D. crema 200ml 1+1 Pret special

117,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Avene Pachet Xeracalm Defi A.D. crema 200ml 1+1 Pret special
opiniile clientilor
Avene

Producător:


Avene

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Avene Pachet Xeracalm Defi A.D. crema 200ml 1+1 Pret special

Reduce senzaƫiile de pruurit cauzate de pielea uscată, calmează roșeaƫa/iritaƫiile cauzate de hiperactivitatea pielii, permite pielii să se protejeze singură încă o dată.

I-modulia: o inovaƫie biotehnologică dezvoltată de Laboratoarele Pierre Fabre după 12 ani de cercetări; reduce senzaƫiile de pruurit cauzate de pielea uscată, calmează roșeaƫa/iritaƫiile cauzate de hiperactivitatea pielii, permite pielii să se protejeze singură încă o dată. - CER-OMEGA: repară/hrănește pielea și consolidează filmul hidrolipidic protector. - Apa Termală Avene: calmează, reduce senzaƫiile de disconfort, și calmează pielea. Pielea va fi calmată, cu efect nutritiv și confort. Nu va mai exista senzaƫia de pruurit. *in curs de brevetare

Indicatii:
Crema emolientă are o formulă specială pentru toate tipurile de piele uscată moderată și severă, la bebeluși, copii și adulƫi: - piele atopică - piele cu iritaƫii și pruurit cauzate de uscăciune - piele uscată. Mod de utilizare Aplică Crema emolientă XeraCalm A.D o dată sau de 2 ori pe zi pe zonele uscate faƫă și/sau ochi, după ce pielea a fost curăƫată cu Ulei XeraCalm A.D.

Rezultate clinice:
Eficacitatea clinică a Cremei emoliente a fost dovedită printr-un program clinic bine organizat in timpul căruia produsul a fost testat pe maimult de 500 de pacienƫi cu piele uscată și atopică. După o lună de aplicare, rezultatele dermatologice arată: - reducerea senzaƫiilor de pruurit: - 97% - reducerea uscăciunii: - 69%. Toleranƫă foarte bună. Pacienƫii au apreciat în unanimitate textură nutritivă, efect non-gras la aplicare. Se absoarbe repede în piele. (1) Test de utilizare realizat după 28 de zile de aplicare.

Prezentare:
Pachet 2 flacoane Xeracalm 200ml Pret special

Producator:
Pierre Fabre

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review