Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Avene Pachet Xeracalm Defi A.D. crema 200ml 1+1 Pret special

117,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12.99 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Avene Pachet Xeracalm Defi A.D. crema 200ml 1+1 Pret special
opiniile clientilor
Avene

Producător:


Avene

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Avene Pachet Xeracalm Defi A.D. crema 200ml 1+1 Pret special

Reduce senzaƫiile de pruurit cauzate de pielea uscată, calmează roșeaƫa/iritaƫiile cauzate de hiperactivitatea pielii, permite pielii să se protejeze singură încă o dată.

I-modulia: o inovaƫie biotehnologică dezvoltată de Laboratoarele Pierre Fabre după 12 ani de cercetări; reduce senzaƫiile de pruurit cauzate de pielea uscată, calmează roșeaƫa/iritaƫiile cauzate de hiperactivitatea pielii, permite pielii să se protejeze singură încă o dată. - CER-OMEGA: repară/hrănește pielea și consolidează filmul hidrolipidic protector. - Apa Termală Avene: calmează, reduce senzaƫiile de disconfort, și calmează pielea. Pielea va fi calmată, cu efect nutritiv și confort. Nu va mai exista senzaƫia de pruurit. *in curs de brevetare

Indicatii:
Crema emolientă are o formulă specială pentru toate tipurile de piele uscată moderată și severă, la bebeluși, copii și adulƫi: - piele atopică - piele cu iritaƫii și pruurit cauzate de uscăciune - piele uscată. Mod de utilizare Aplică Crema emolientă XeraCalm A.D o dată sau de 2 ori pe zi pe zonele uscate faƫă și/sau ochi, după ce pielea a fost curăƫată cu Ulei XeraCalm A.D.

Rezultate clinice:
Eficacitatea clinică a Cremei emoliente a fost dovedită printr-un program clinic bine organizat in timpul căruia produsul a fost testat pe maimult de 500 de pacienƫi cu piele uscată și atopică. După o lună de aplicare, rezultatele dermatologice arată: - reducerea senzaƫiilor de pruurit: - 97% - reducerea uscăciunii: - 69%. Toleranƫă foarte bună. Pacienƫii au apreciat în unanimitate textură nutritivă, efect non-gras la aplicare. Se absoarbe repede în piele. (1) Test de utilizare realizat după 28 de zile de aplicare.

Prezentare:
Pachet 2 flacoane Xeracalm 200ml Pret special

Producator:
Pierre Fabre

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review