Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Klorane Bebe Eryteal Spray 75ml

49,99 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Klorane Bebe Eryteal Spray 75ml
opiniile clientilor
Klorane

Producător:


Klorane

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Klorane Bebe Eryteal Spray 75ml

Actiune:
Eryteal spray reparator, inovație a Laboratoarelor KLORANE, este primul tratament împotriva iritațiilor și roșeții la nivelul fundulețului, sub formă de spray pe bază de uleiuri, fiind la fel de eficace ca un unguent dar având în plus o acțiune rapidă și putând fi aplicat cu un gest igienic și practic!

• FĂRĂ PARABENI
• Atenuează și calmează senzația de disconfort (extract de gălbenele KLORANE)
• Repară rapid țesuturile cutanate fragilizate (complex reparator cu vitaminele A, E, F și formulă compusă în proporție de 100% din uleiuri cu efect reparator)
• Limitează proliferarea bateriilor (efect de barieră imediat al formulei pe bază de uleiuri și format spray care permite evitarea contactului mâinilor cu zonele iritate)

Aplicare:
La fiecare schimbat al scutecelor bebelușului, pulverizați spray-ul de 4-5 ori pe fesele curate și uscate, insistând asupra pliurilor. Nu pulverizați înspre ochi.

Prezentare:
Spray 75ml

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review