Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Calmogen plant
Cod produs: X04875

15,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Calmogen plant
opiniile clientilor
Europharm

Producător:


Europharm

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Calmogen plant

Compoztitie:
Calmogen plant contine 4 extracte naturale si magneziu. Calmogen plant contine extracte de: Passiflora (50 mg), Humulus lupulus (50 mg), Gentiana (20 mg), Valeriana officinalis (50 mg), Magneziu sub forma de oxid de magneziu (84 mg).
Passiflora: vine în ajutorul celor cu anxietate, insomnie, tulburari nespecifice ale SNC, efect sedativ, spasme musculare, anticonvulsivant. Hameiul are efect anxiolitic, sedativ si în insomnie.
Gentiana: vine în ajutor prin efectul tonic general, sedativ, anticonvulsivant, antialergic.
Valeriana: utila în anxietate, depresie, insomnie, crampe musculare, aritmii, angina pectorala, sindrom premenstrual, spasme gastrointestinale.
Magneziu: contribuie la reglarea a 95 de functii enzimatice, are rol plastic (în formarea dintilor si a oaselor); regleaza echilibrul calcic. Alaturi de calciu si fosfor, ia parte la controlul excitabilitatii; activeaza sistemul neuromuscular; ajuta la buna functionare a muschilor cardiaci si a creierului; rol în imunitate; întârzie îmbatrânirea.

Calmogen plant se adreseaza pacientilor cu anxietate (datorata stre-sului cotidian), iritabilitate, tulburari de somn având si efect antiaritmic (pentru palpitatii), antispastic. Prin compozitia sa naturala este bine tolerat de organism. Calmogen plant poate fi eliberat din farmacie fara reteta, la indicatia medicului / farmacistului sau la cererea pacientului.

Mod de administrare:
Adulti: 1cps. x 3 ori/zi
Copii: se va administra la recomandarea medicului de familie sau a medicului cu specialitatea pediatrie.

Continut.: cutie continând 2 blistere x 10 capsule.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review