Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Codamin P 20 comprimate
Cod produs: X00682

13,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Codamin P 20 comprimate
opiniile clientilor
Terapia

Producător:


Terapia

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Codamin P 20 comprimate

Pentru moment acest medicament nu se poate comanda online. Acest medicament poate fi cumparat doar de la sediul farmaciei. Suntem deja in proces de autorizare pentru vanzarea online a acestor medicamente conform Ordinului ministrului sanatatii 444 pe 2019 cu privire la administrarea si functionarea farmaciilor online. In momentul in care se va finaliza procedura de autorizare revenim cu amanunte (conform legii acest proces dureaza minim 2-3 luni).

Compozitie:
1 comprimat contine: paracetamol 300 mg fenacetina 200 mg cafeina H2O 25 mg codeina baza H2O 15 mg.

 

Actiune terapeutica:
Analgezic, antipiretic. Codeina are actiune analgezica, iar cafeina are efect stimulant psihomotor slab si proprietati antimigrenoase.


Indicatii:
Cefalee, dureri dentare, nevralgii, mialgii, dismenoree, stari febrile, Gripa.

 

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la paracetamol, fenacetina, cafeina si codeina, porfirie hepatica acuta, deficit de G-6-PD, insuficienta renala si hepatica, copii sub 6 ani.


Precautii:
Se recomanda prudenta in starile de deprimare respiratorie si hipoxie, ulcer gastroduodenal, (cafeina mareste secretia gastrica), anemie, tulburari renale si hepatice. Codeina figureaza pe lista substantelor dopante (interzise la sportivi).

 

Reactii adverse:
Administrarea prelungita de doze mari poate produce: eruptii cutanate alergice, trombocitopenie, anemie, agranulocitoza, leziuni renale si hepatice (prin paracetamol); constipatie, rareori dependenta, cresterea presiunii intrabiliare si durere (prin codeina); palpitatii, anxietate, tremor (prin cafeina).

 

Mod de administrare:
Adulti: 1-2 comprimate de 3-4 ori pe zi. Copii: peste 6 ani: 1/2-1 comprimat (dupa varsta), de 3-4 ori pe zi. Se va avea in vedere ca doza medie de codeina la o administrare sa nu depaseasca 0,15-0,2 mg/kg corp.

 

Ambalaj:

20 comprimate.
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review