Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Coldrex Hotrem Lemon 10 plicuri
Cod produs: X00838

18,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Coldrex Hotrem Lemon 10 plicuri
opiniile clientilor
Omega Pharma

Producător:


Omega Pharma

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Coldrex Hotrem Lemon 10 plicuri

Compozitie: Fiecare plic contine 750 mg paracetamol, 10 mg clorhidrat de fenilefrina, 60 mg acid ascorbic. Ambalajul contine 5 plicuri, fiecare plic continând 5 g pulbere; aroma de lamaie ;

Indicatii: Pulberile Coldrex HotRem Lemon produc o ameliorare temporara a simptomelor gripei, racelilor. Aceste simptome includ: dureri de cap, tremuraturi, nevralgii si dureri, nas congestionat si înfundat, durerile din sinuzita si durerile de gât.

Caracteristici: Pulberile de Coldrex HotRem Lemon contin paracetamol - analgezic si antipiretic, clorhidrat de fenilefrina - decongestionant nazal (desfunda nasul si sinusurile, ajutându-va sa respirati mai usor) si acid ascorbic - ingredient obisnuit al produselor folosite în gripe si raceli, care ajuta la înlocuirea eventualelor pierderi de vitamina C în primele stadii ale gripei si racelilor.

Contraindicatii: A nu se administra concomitent cu alte produse care contin paracetamol. A nu se administra Coldrex HotRem Lemon daca sunteti alergic la paracetamol, clorhidrat de fenilefrina sau vitamina C; în cazul unor afectiuni hepatice sau renale grave; în caz de hipertiroidie, diabet sau daca sunteti sub tratament pentru hipertensiune arteriala sau afectiuni cardiace; daca luati antidepresive triciclice, medicamente beta-blocante; daca luati sau daca ati luat în ultimele doua saptamâni inhibitori de monoaminoxidaza.

Precautii: În cazul administrarii altor medicamente (metoclopramid, domperidon, colestiramina) consultati medicul înainte de a lua Coldrex HotRem Lemon. Daca sunteti însarcinata sau alaptati, consultati medicul înainte de a lua Coldrex HotRem Lemon.

Administrare: Goliti continutul unui plic într-o ceasca si umpleti cu apa foarte fierbinte. Agitati pâna la dizolvare. Adulti si copii ( în vârsta de 12 ani si peste 12 ani): 1 plic la fiecare 4 ore. A nu se administra mai mult de 3-4 plicuri în 24 de ore. A nu se administra copiilor sub vârsta de 12 ani fara avizul medicului. Daca simptomele persista, consultati medicul. A nu se depasi doza stabilita. În cazul depasirii dozei recomandate, consultati imediat medicul chiar daca nu va simtiti rau.

Efecte secundare: Efectele secundare ale paracetamolului sunt rare. Pot sa apara reactii alergice, de exemplu eruptii cutanate. Fenilefrina poate sa produca greturi, cefalee, mici cresteri ale tensiunii arteriale si foarte rar palpitatii. Aceste efecte sunt trecatoare. Consultati medicul în cazul oricaror efecte deosebite.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review