Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Doppelherz Lecitina Forte 1200
Cod produs: A101990

19,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Doppelherz Lecitina Forte 1200
opiniile clientilor
Doppelherz

Producător:


Doppelherz

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Doppelherz Lecitina Forte 1200

Utilizare:
Completarea dietei cu lecitina este recomandata, în special, în cazul scaderii puterii de concentrare sau în conditii de stres prelungit, precum si în perioadele de activitate intelectuala intensa si de studiu. Preparatul asigura o doza concentrata de lecitina care îndeplineste un rol important în desfasurarea proceselor de învatare si memorare.

Actiune:
În compozittia lecitinei din soia intra substante active importante pentru activitatea sistemului nevos: cholina, inozitolul si acizii grasi nesaturati (AGN). Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele facând posibila sinteza neurotransmitatorilor (substante responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase).
S-a constatat ca procesele de învatare sunt legate nu atât de cresterea cantitatii de celule nervoase, cât de crearea de noi conexiuni nervoase între celulele existente si facilitarea comunicarii între aceste celule. Ambele procese impun asigurarea unor cantitati corespunzatoare de substante pentru hranirea creierului.

Cholina serveste în organism la sinteza acetilcholinei - transmitator de impulsuri nervoase – impulsuri care sunt responsabile de desfasurarea corecta a proceselor de învatare, de puterea de concentrare si de capacitatea de regenerare a sistemului nervos. Carenta acesteia poate influenta în mod negativ capacitatea de lucru a creierului.

Inozitolul influenteaza metabolismul serotoninei - mediator nervos - care, la rândul sau, influenteaza, printre altele, pastrarea bunei dispozitii.

Acizii grasi nesaturati (AGN) – sunt stocati activ în scoarta cerebrala si în retina, acestia constituind 60% din lipidele tesutului nervos. Îndeplinesc rolul de substanta de refacere a membranelor celulelor nervoase (fosfolipidelor cu membrana) care sunt responsabile de comunicarea dintre celulele nervoase. Lipsa acestora, adesea legata de un regim incorect sau de vârsta, poate conduce la o functionare defectuoasa a întregului sistem nervos.

Preparatul poate fi utilizat de catre tineri si persoanele adulte.

Greutate per capsula: 1,85 g

Mod de administrare:
Se administreaza 1 capsula zilnic în timpul mesei sau imediat dupa aceasta, împreuna cu o cantitate corespunzatoare de lichide. În caz de nevoie, doza se poate mari pâna la 2 capsule pe zi.

Indicatie pentru diabetici:
Produsul nu contine zahar

Atentionari:
Doza zilnica recomandata nu trebuie depasita.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat.
Se recomanda utilizarea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
A nu se lasa la îndemâna si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25 oC, în ambalajul original.

Ambalare: cutie cu 30 capsule

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review