Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
GanoZheolhyt 60 comprimate Dacia Plant
Cod produs: A101500

26,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
GanoZheolhyt 60 comprimate Dacia Plant
opiniile clientilor
Dacia Plant

Producător:


Dacia Plant

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

GanoZheolhyt 60 comprimate Dacia Plant

Compozitie

tuf zeolitic mineralizat- cu 83,3% zeolit (600mg), ganoderma- extract cu 21% polizaharide (300mg).

Ingrediente inactive: celuloza microcristalina.

ZEOLIT. Zeolitii sunt aluminosilicati naturali, hidratati, cu structura cristalina, care se gasesc în natura sub forma unor depozite de tuf vulcanic. Cercetarile rontgenometrice au aratat ca, structurile cristaline ale zeolitilor sunt formate din retele tridimensionale. Particularitatea acestui mineral consta în proprietatea cristalelor de a fi foarte poroase, fiind traversate de numeroase canale submicroscopice, care formeaza un schelet anionic (cu încarcatura electrica negativa). Datorita structurii microporoase au capacitatea de a absorbi particule cu sarcina electrica pozitiva (cum ar fi metalele grele) dar si molecule de dimensiuni mici, care sunt incorporate în acesti pori, ajutând la eliminarea lor. Astfel se poate explica capacitatea zeolitilor de a elimina toxine, bacterii, gaze intestinale, metale grele sau radicali liberi, datorita includerii lor în aceasta retea de canale submicroscopice din structura cristalului, care o data cu traversarea tubului digestiv, reuseste sa curete peretii intestinali, ajutând la eliminarea lor.

GANODERMA (Ganoderma lucidum). În medicina traditionala chineza ganoderma este considerata un ''elixir al nemuririi'', având capacitatea de a creste longevitatea si de a vindeca numeroase boli. În China este utilizata de peste 4000 de ani, fiind folosita în tratamentul cancerului, tulburarilor hepatice, hipertensiunii arteriale si altor maladii. Ganoderma lucidum este o ciuperca din clasa Basidiomycetes, care are în compozitie peste 200 de substante bioactive, ea fiind studiata de oamenii de stiinta datorita efectelor farmacodinamice deosebite pe care le are, ea fiind considerata a avea efecte Rasayana (reîntineritoare); de asemenea, ganoderma creste longevitatea, reduce oboseala mentala si fizica, mentine vitalitatea organismului, sustine si moduleaza sistemul imunitar, îmbunatateste performantele în general. Substantele bioactive raspunzatoare de aparitia efectului farmacodinamic sunt: lanostanoizii triterpenici (acizii ganoderici γ-θ din spori, acizii ganoderici A-Z, acizii lucidenici A-N, alcoolii ganoderici, lucialdehidele A-C din miceliu), germaniu organic, polizaharidele, etc.Administrare

Actiuni
ACŢIUNI MAJORE: adsorbant intestinal, detoxifiant, antioxidant, imunomodulator, antiviral (prin stimularea producerii de interferon), hepatoprotector, stimulent al circulatiei periferice si cerebrale, îmbunatateste oxigenarea tesuturilor, mareste longevitatea.

ALTE ACÅ¢IUNI: antiinflamator, analgezic, hipolipemiant, slab hipoglicemiant, hipotensiv usor, antitrombotic, antibacterian.

Indicatii
se utilizeaza ca adjuvant în: diaree acuta si cronica, colite de fermentatie, colite de putrefactie, meteorism (balonare), gastrite hiperacide, intoxicatii cu metale grele sau cu agenti chimici, afectiuni generate de scaderea imunitatii, infectii recidivante (respiratorii, urinare, sinusale, etc.), boli de piele.
În cazul persoanelor sanatoase, se recomanda administrarea în scopul îmbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, îndepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de îmbatrânire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic.

Administrare
Adulti: câte 1 cpr. de 3 ori pe zi, înaintea mesei.
Tineri între 15 si 18 ani: câte 1 cpr. de 2 ori pe zi, înaintea mesei.
Copii între 7 si 14 ani: câte ½ cpr. de 2-3 ori pe zi, înaintea mesei.

Comprimatele se înghit cu apa sau se sfarâma în gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). În dificultati de înghitire, comprimatele se pot rupe în doua.

Contraindicatii
alergie la oricare dintre componentele produsului.

Precautii
în sarcina si alaptare se administreaza cu recomandarea medicului.
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review