Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Glicemonorm comprimate Dacia Plant 1+1 CADOU
39,80 Lei

19,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Glicemonorm comprimate Dacia Plant 1+1 CADOU
opiniile clientilor
Dacia Plant

Producător:


Dacia Plant

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Glicemonorm comprimate Dacia Plant 1+1 CADOU

Prezentare:

Pachet cu 2 flacoane cu 60 de comprimate

Indicatii:
Compozitie:
Extract fructe de afin 100 mg, Extract momordica charantia 150 mg, Extract de gymnema sylvestre 100 mg, Lactoza, Celuloza microcristalina.

Diabetul este o boala din ce in ce mai frecventa, urmare a stressului, alimentatiei incorecte cu multe alimente prelucrate chimizate, a sedentarismului, a expunerii frecvente la radiatii nocive (telefon mobil, calculator, etc).
Ca urmare, virsta de debut a diabetului de tip II a scazut foarte mult si complicatiile diabetului in general apar mai repede si sunt mai severe (arterita diabetica care duce pina la gangrena cu amputare de membre, retinopatia diabetica care duce pina la orbire, polinevrita diabetica, reumatismul diabetic, etc), toate date de lipsa de insulina - hormon care regleaza nivelele zaharului din singe.
Datorita acestui deficit apar modificari ireversibile in timp prin modificarea proteinelor proprii prin procesul de glicozilare, care de fapt este o degenerare a calitatii acestor proteine.
Exista insa marea sansa pe care ne-o ofera plantele, iar noi trebuie sa fim intelepti si sa le folosim pentru ca asa se spune si in cartile sfinte ca ”Dumnezeu a creat plantele de leac si omul intelept le foloseste”.

Afine fructe (vaccinum myrtillus-fructus) contin multe substante biologic active valoroase, enzime, saruri minerale, vitamine, etc, dintre care antocianozidele ajuta la buna functionare a microcirculatiei, sunt specifice remedierii simptomelor generale de vasculita diabetica (mai cunoscute fiind ca: retinopatie diabetica, arterita diabetica a membrelor inferioare) si reglarii circulatiei la nivelul pancreasului.

Momordica (momordica officinalis si momordica charanthia) este o planta din regiunea muntoasa a Asiei (Nepal, Tibet) denumit si "castravate tibetan”, a constitut un adevarat miracol cind a fost redescoperita si introdusa in tratamentul diabetului.
Este un hipoglicemiant puternic, poate fi denumit deasemena "insulina vegetala” (scade zaharul din singe) si deasemenea ajuta la refacerea celulelor pancreatice.

Gymnema sylvestris este o planta specifica zonei indiene, in India ea este numita "distrugatorul de zahar” deoarece pusa pe limba sub forma de pulbere sau ceai scade mult gustul de dulce (de aceea este folosita cu succes si in curele de slabire).
Ea normalizeaza activitatea pancreasului, scade glicemia si grasimile din singe si deosebit de important ajuta la regenerarea celulelor pancreasului (cind este folosita pe termen indelungat 12-18 luni scade eficient hemoglobina glicozilata si alte proteine glicozilate din plasma. In India este folosita de 2000 de ani si in zilele noaste aceasta planta se administreaza de prima intentie in diabetul de tip II si in asociere cu tratamentul cu insulina in diabetul de tip I.
FOATE IMPORTANT ESTE FAPTUL CA ADMINISTRATA LA PERSOANE SANATOASE NU SCADE GLICEMIA.

ARE CALITATI:
Hipoglicemiant, reglator al metabolismului glucidic, regenarativ al celulei pancreatice, vasculoprotector si vasculoregenerator, remineralizant, tonic hepatic, hipocolesterolemiant usor, depurativ blind, laxativ blind, reglator al greutatii corporale.

Recomandat ca adjuvant in :
Diabet zaharat tip II, diabet zaharat tip I, complicatiile diabetului(retinopatie diabetica, arterita diabetica, polinevrita diabetica, reumatism cronic cu componenta diabetica, etc), tendinta la hiperglicemie (inainte de a se constitui diabetul ca boala alaturi de dieta). Adjuvant in obezitate, dislipidemie (cresterea grasimilor in singe-colesterol, trigliceride, etc.).

Mod de administrare:
Pentru adulti si copii peste 14 ani:
3-6 comprimate pe zi.
Pentru copii intre 7 si 14 ani:
3 comprimate pe zi.
Pentru copii sub 7 ani numai dupa sfatul medicului.

Contraindicatii:
Produsul nu are contraindicatii totale dar gravidele, lehuzele si copii sub 7 ani trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de folosire.

Producator: Dacia Plant

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review