Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Herbagetica Colesteronat 60 capsule + 10 capsule CADOU
30,90 Lei

27,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
14.49 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Herbagetica Colesteronat 60 capsule + 10 capsule CADOU
opiniile clientilor
Herbagetica

Producător:


Herbagetica

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Herbagetica Colesteronat 60 capsule + 10 capsule CADOU

 Colesteronat are în componența sa extracte din plante cu o acțiune puternică de reglare a metabolismului grăsimilor, având ca şi consecinţă reglarea valorilor trigliceridelor și ale colesterolului.

Contribuie la:
scăderea valorilor colesterolului total
reducerea sintezei şi absorbţiei intestinale a colesterolului
menţinerea valorilor normale de glucoză în sânge
protecţia cardiovasculară
îmbunătăţirea digestiei
creşterea rezistenţei organismului faţă de radicalii liberi

Extractul pulbere, o pulbere fină obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) printr-un proces numit atomizare, este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Un produs complet natural, fără apă, alcool sau celuloză în conţinut, extractul este de peste 10 ori mai puternic şi bogat în principii active decât simpla pulbere şi se absoarbe instantaneu de către organism.

Extractul de Cicoare acționează ca un veritabil ucigaș de colesterol cu densitate redusă (LDL), prevenind totodată oxidarea acestuia pe artere. Inulina, un principiu activ conţinut într-o proporţie impresionantă de cicoare, are o puternică acţiune de reducere a colesterolului negativ. Este de un extraordinar ajutor persoanelor cu glicemie oscilantă sau cu diabet, care prezintă un risc foarte ridicat de apariţie a hipercolesterolemiei şi a bolilor cardiovasculare. În urma unui studiu publicat în „Journal of Medicinal Foods”, în 2009, cercetătorii au descoperit că inulina reduce rezistenţa celulelor la insulină. Echipa a observat că inulina are efecte terapeutice benefice împotriva zahărului din sânge şi este un potenţial agent pentru tratarea diabetului.

Extractul de Frunze de măslin reglează metabolismul grăsimilor în organism, scăzând valorile colesterolului, datorită substanţei active oleuropeină. Reducând valorile colesterolului LDL, frunzele de măslin sunt un excelent protector al sistemului cardiac, reducând tensiunea arterială. În urma unui studiu realizat, cu privire la efectele oxidării colesterolului LDL, cercetătorii au ajuns la concluzia că frunzele de măslin sunt şi un antioxidant puternic, care reduce riscul de ateroscleroză, boli de inimă şi alte boli asociate radicalilor liberi.

Adjuvant în:
valori ridicate ale colesterolului total şi ale colesterolului LDL
valori ridicate ale trigliceridelor
ateroscleroză, arterită
complicaţii cardiovasculare ale diabetului

Anghinarea, datorită conţinutului ridicat de cianină, asigură un nivel scăzut al colesterolului negativ prin stimularea eliminării grăsimilor şi menţine valoarea constantă a colesterolului pozitiv. Datorită acţiunii asupra grăsimilor din organism, anghinarea contribuie şi la buna funcţionare a sistemului cardiovascular, care este direct influenţat de nivelul grăsimilor din sânge. Pulberea de Troscot este de ajutor în afecţiuni ale rinichilor, are un efect remineralizant şi antiinflamator şi, în plus, poate trata cu succes afecţiuni ale sistemului digestiv.

Compoziție per 1 capsulă:
Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1                                                                                        123,55 mg
Anghinare (Cynara scolymus) pulbere din frunze                                                                           123,55 mg
Frunze de Măslin (Olea europaea) extract standardizat cu 20% oleuropeină                                       51,45 mg
Troscot  (Polygonum aviculare) pulbere din părți aeriene                                                                 25,725 mg
Alga Kelp  (Fucus vesiculosus) pulbere                                                                                         25,725 mg

Administrare adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi.
Administrare copii: 1 capsula de 2 ori pe zi,

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review