Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Masca de protectie tip FFP2 cu 4 straturi

19,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Masca de protectie tip FFP2 cu 4 straturi
opiniile clientilor
mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Masca de protectie tip FFP2 cu 4 straturi

Masca de protectie tip FFP2 cu 4 straturi

Primul filtru este cel flexibil si de filtratie, al doilea filtru este responsabil cu mentinerea formei mastii, al treilea filtru blocheaza praful toxic, iar cel de al patrulea este un filtru hipoalergenic. Are un suport pentru a fixa cu usurinta masca pe nas si design 3D ergonomic, fara ca aceasta sa produca leziuni la nivelul pielii, fiind foarte confortabila la purtarea indelungata.

Fiecare masca faciala profesionala cu filtru protectie FFP2 este ambalata individual si este facuta dupa cele mai inalte standarde de productie in Coreea de Sud.

Mod de ambalare: 1 bucata

Produs in: Coreea de Sud

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review